Véletlenül fejlesztői eszközök is elérhetővé váltak a Spider-Man 2 frissítésével

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A játékosok elég hamar felfedezték, hogy homokszem csúszott a gépezetbe. A régóta várt frissítés megjelenése után olyan funkciók váltak elérhetővé, amelyeket a fejlesztés során szoktak használni.

Tegnap végre megjelent a Marvel’s Spider-Man 2 frissítése, amellyel új tartalmat, kiegészítőket és eszközöket kaptunk a játékhoz. Lett azonban egy mellékhatása is a frissítésnek. A közösség elég hamar felfedezte, hogy elérhetővé vált a fejlesztői debug menü.

Ez egy olyan backend eszköz, amelyet a készítők a játék fejlesztése során alkalmaznak arra, hogy különböző teszteket hajtsanak végre és diagnosztikákat futtassanak, illetve kipróbálják a  játék különböző részeit. A fejlesztői felület a játék 1.002.000-es verziójában érhető el.

Nyilvánvalóan ez nem része a hivatalos frissítésnek, az Insomniac is megerősítette, hogy már dolgoznak a megoldáson. Kiemelik, hogy a fejlesztői felület nyomkodása a mentések elvesztéséhez vezet, ezért nem ajánlják a használatát.

A VGC beszámol róla, hogy egyes játékosok elég hamar felfedeztek eddig ismeretlen küldetésekre, karakterekre való utalásokat. Például egy Beetle nevű karaktert, aki a képregényekben egy gonosz, Tombstone lánya, aki egyébként benne van a játékban.

A portál kiemeli azonban, hogy ezek lehet, hogy a fejlesztés során már korábban elkaszált szálakhoz is kötődhetnek, ezért semmi garancia nincs rá, hogy ezek a felfedezések a következő DLC-t leplezték le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...