Bezár a Deviation Games

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 10.
  • Gyászhír
Link másolása
Nagy tervei voltak a PlayStation által támogatott stúdiónak, azonban ezek már nem fognak megvalósulni. Hivatalos közlemény nem érkezett, azonban több dolgozó is megerősítette a hírt.

Kriste Stull a Deviation Games humánerőforrás menedzsere LinkedIn-en osztotta meg a hírt, miszerint bezár a stúdió. Több, korábban a stúdió alkalmazásában álló ember posztjai is ezt támasztják alá.

Alec Hunstad karakterdizájner szintén LinkedIn-en írta, hogy a stúdió bezárása után aktívan munkát keres, illetve Andrew Carroll is ugyanerről posztolt. Kriste Stull posztjából kiderült még az is, hogy egy networking eseménnyel próbálják meg segíteni majd korábbi munkavállalóikat.

A csupán néhány éve alapított Deviation Games 2021-ben jelentette be, hogy egy eredeti IP-n dolgoznak majd a PlayStation-el karöltve, azonban ennél többet azóta sem tudunk a projektről. A csapatot korábbi Treyarch és Call of Duty fejlesztők, Jason Blundel és Dave Anthony vezette. Tavaly májusban már volt egy komolyabb leépítés a stúdiónál, az is hasonló módon, az elbocsátottak beszámolói alapján derült ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...