A Star Citizen FPS-harcrendszere tripla-A minőségű lesz

  • Írta: osan
  • 2024. március 11.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői videó érkezett a játékhoz, melyben bőven akad játékmenet is, és az egész a Star Citizen FPS-harcrendszeréről szól. Érdemes megnézni a majd’ 17 perces videót, érdekes mechanikákat láthatunk.

Még mindig alfa állapotban van a játék, mely leginkább arról híres, hogy embertelen mennyiségű összegeket lehet benne elkölteni, sőt költenek is el a játékosok. Az alapvetően multiplayer fókuszú alkotásnak van egy egyjátékos élménye is, mégpedig a Squadron 42. Mikor azt bemutatták feltűnhetett, hogy meglepően nagy hangsúlyt helyeznek a bolygókon történő játékmenetre, leginkább a belsőnézetes harcrendszerre.

A Cloud Imperium csapata azóta sokat dolgozhatott a projekten, hiszen most egy majdnem 17 perces videón mutatják be, hogy milyen újdonságokat hoz majd el a 3.23-as alfaverzió:

Pascal Greim, a Star Citizen játékmenet-fejlesztője szerint tripla-A minőségű lesz az FPS-harcrendszer a játékban. Konkrét megjelenési dátumunk még nincs a verzióhoz, de az egyik, a játékhoz köthető honlapból kiderül, hogy valamikor áprilisra teszik azt, illetve a Squadron 42-t már csak polírozzák, míg a teljes játék fejlesztése jelenleg 63%-on áll.

15.
15.
Spazz Maticus
Én már azt is méltányolom a Chris Roberts egyház gnosztikusaitól, hogy egy ilyen "újabb hírnél" ebben a " mindenidőklegjobbjahakészlesz" című never ending sagá-ban ők még legalább nem "AAAA-élmenyről" beszélnek, hanem csak AAA-ról...

Még egyenlőre...XD
14.
14.
Stagrider
Eléggé vérszegény, pontosabban vértelen lett ez az előzetesXD.A tripla A-ból az egyik talán az anti-blood systemet takarja?:)
13.
13.
crytek
#12: Az hogy ki mit ad el meg miért engem nem érdekel. Az pedig tény és való hogy csúcsokat dönt. Az meg hogy neked megint mi fáj ,hogy személyeskedsz (ezekszerint te meg csak ennyit tudsz) azt szintén nem tudom.
12.
12.
logic5
#7: Na ez a tökéletes hsz tőled. KB ENNYIT TUDSZ! Csúcsokat dönt mi? Azért adja el mindenki a RIG-jét kb. Te nyomorék
11.
11.
BloodBorner
10.
10.
hedzsooo
Reszemrol is leginkabb a Squadron 42 ami erdekel, szerencsere a legelso kickstarteres tamogatok egyike voltam, igy a 2 jatekot (S42+SC) megkaptam kb. £30-ert. A SC alfajat mar regen jatszottam, lehet lerantom ujbol, csak hogy lassam hogy megis kb. jelenleg hol tartanak mar vele. :D
9.
9.
Chrysh
Jólvan fog az még csúszni 2-3 évet ha Chris Roberts-et a közelébe engedik nem kell itt megijedni, hogy idén ebből bármi is lenne.
8.
8.
Chdz
Bárki bármit mond, a gunplay meg a fegyverek kidolgozása egyáltalán nem rossz, cod és egy szimulátor közé tenném valahol. Inkább a pvp-t próbálnám ki, minthogy hajókkal bohóckodjak az űrbe.
7.
7.
crytek
#1: Ezt kb ugyanazok mantrázzák állandóan akik pl a bitcoint (meg úgy ámblokk az egész coin bizniszt) is 2 évente temetik..Kb naponta dönt csúcsókat a btc és hol van még a vége...
Ez is el fog készülni. Nem mellesleg itt azokból szerzik a pénzt akik fognak is vele játszani illetve már játszanak.
Nyílván én is irigy vagyok hogy valaki egy digitális űrhajóért fizet 1000-10000 valós $-t de ez van. Ha nekik megéri vegyék.

Részemről a single részét várom már nagyon. Bármit is jelentsen időben ez a már csak polirozzák szöveg
6.
6.
KopyAti
A hiperszuper grafika is eltűnt,ahogy látom.
4.
4.
Nothing
Már megijedtem, hogy AAAA-s lesz...
3.
3.
Sakee
930 év múlva még tárazni fogunk ez igen biztos, és az is hogy eddig 650M+ USD kaptak ezek a játékaikra amik sztem ha meg is jelennek valaha ,annyi bug lesz bennük hogy csak na. És egy nagy vicc is amúgy már a s(t)ar citizen...
2.
2.
Raam989
Manapság az AAA kifejezés már inkább szitokszó, úgyhogy én a helyükben nem villognék ezzel.
1.
1.
sasncore
osan, hol éltél? Valami kavics alatt? Lépj az evulóció átjára, növessz gerincet, ne promótáld a soha el nem készülő Star Citizen-t..A játék ami hazugságokra, folymatos átverésekre épül, gerinctelen szardarab írók cikkeznek róla olykor, melyhez elfelejtik hozzátenni már 3 szor annyiba került mint egy top játék, soha nem lesz kész, és csak arra van hogy az óvatlan embereket lehúzzák, illetve a fogyatékos túlfizett rajongókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...