Másfél óra a No Rest for the Wicked társaságában

  • Írta: szlav
  • 2024. március 11.
  • Videó
Link másolása
Habár még csak a Steam Early Access programjában lévő korai hozzáférésre várunk, alaposan beindult a No Rest for the Wicked marketinggépezete. Most az első másfél óráról hullott le a lepel.

Meredek irányváltást tett a Moon Studios, hiszen a színes és varázslatos Ori-játékok után egy sötét hangulatú, kegyetlen aRPG-t készít a csapat. A Diablo-játékokkal és a Path of Exile-lal ellentétben azonban itt nemigen tömik majd tele szörnyetegekkel a teljes képernyőnket, amiket aztán pár kattintással fel is robbanthatunk - a No Rest for the Wicked egy lassabb, metodikusabb és lényegesen nehezebb játék az említetteknél.

Ezt a tempót és a zsánerre nem feltétlenül jellemző kihívást pedig jól demonstrálja a Eurogamer videója is, az ottani kollégák ugyanis nemhogy megkapták már a játék korai változatát, az első másfél órányi nyers gameplayt meg is osztották a nagyérdeművel. Ha tehát titeket is érdekel, hogy hogyan kezdődik a játék, illetve szeretnétek megismerni annak főbb mechanikáit, akkor az alábbi videó csakis rátok vár:

Mindenki más pedig április 18-át karikázhatja be a naptárban, hiszen ekkor rajtol el a No Rest for the Wicked a Steam Early Access programjában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...