Fizikai kiadást kap a Dave the Diver

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo Switch tulajok örülhetnek, egy speciális évfordulós kiadással érkezik a Dave the Diver. A fizikai kópia mellett több relikvia és extra tartalom is elérhető lesz.

Május 30-án érkezik a Dave the Diver fizikai kiadása Nintendo Switch-re. A Guilty Gear franchise mögött álló Arc System Works van a Switch kiadás mögött. A történet azonban itt nem áll meg, még egy együttműködést is nyélbe ütöttek. Tematikába illő hajó és karakter skinekkel, valamint különböző kiegészítőkkel gazdagodik az évfordulós kiadás.

Emellett elérhető lesz a játékban a “The Disaster of Passion” című szám, ami szintén rendkívül népszerű a Guilty Gear egyik minijátékából. A fizikai kópia megvásárlói emellett egy digitális kiadványt is kapnak, ami kulisszák mögötti betekintést kínál a Dave the Diver fejlesztésébe.

A Dave the Diver indie játék létére nagyon komoly népszerűségnek örvendett a megjelenés után. Február elején bejelentették, hogy a PC-n, Xboxon és Switchen elérhető játék hamarosan érkezik PlayStation 4 és 5 konzolokra, valamint érkezik a Godzilla DLC.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...