Ingyenes a Deceit 2 és konzolokra is megérkezik nemsoká

  • Írta: osan
  • 2024. március 13.
  • Videó
Link másolása
Az online szociális következtetésekre épülő horrorjáték ingyenes lett PC-n és bejelentették, hogy még idén, sőt áprilisban elhozzák PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra is.

Eredetileg 2023. szeptember 14-én jelent meg a Deceit 2 PC-re, akkor 10 dolláros áron. A PC-s megjelenés mellett bejelentették, hogy valamikor PlayStation 4-re és Xbox One-ra is fejlesztik a játékot, igaz, azóta a konzolos portokról nem adtak hírt.

Most a fejlesztők, a World Makers egy videóval mondták el, hogy átálltak a free-to-play modellre, illetve, hogy április 3-án PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megérkezik a játék.

Nem volt könnyű döntés átállni free-to-play modellre, de úgy hisszük ez a helyes döntés ahhoz, hogy minél hozzáférhetőbb legyen a játék és minél többen tudják élvezni a Deceit 2-t.” – nyilatkozta a cég vezérigazgatója, James Thompson. – „Azoknak, akik már megvették a játékot biztosítani fogjuk a Werewolf letölthető tartalmat, 3 kriptakulcsot, játékon belüli valutát és a Season One Pass-t ingyenesen, hogy kifejezzük hálánkat a korai támogatásért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...