Bemutatkozott a MotoGP 24

  • Írta: szlav
  • 2024. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A száguldó vasparipák rajongói okkal várhatják a májust, ma ugyanis dátummal, előzetessel együtt mutatkozott be a MotoGP 24. A karriermód és az online versenyzés is nagy figyelmet kap az idei címben.

Aki ismeri a Milestone Team motoros versenyjátékait, az jobbára tudja, hogy mire számíthat az évről-évre visszatérő MotoGP újabb iterációitól. Igen, az egymást követő címek szinte sosem hoznak igazán forradalmi változásokat, ám a széria határozottan fejlődik, az újabb epizódok egyre kifinomultabbá, részletgazdagabbá válnak.

A MotoGP 24 bemutatkozó előzeteséből pedig az derült ki, hogy az olasz fejlesztőcsapat a karriermódot és a kompetitív online versenyzést is jobban gatyába rázza idén. Az egyjátékos karriermódban a Riders Market, vagyis a versenyzők adás-vétele kap ezúttal nagy szerepet, a cross-playt is támogató online térben pedig a LiveGP Championships kerül a középpontba, hiszen itt havonta vehetünk majd részt a hivatalos bajnokságokon.

A MotoGP 24 május 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...