Nicolas Cage visszatérhet a noir Pókember-szerepéhez

  • Írta: osan
  • 2024. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon gyártásában készülő Pókember-sorozat elhozhatja Nicolas Cage első kisképernyős szereplését, mégpedig a fekete-fehér Pókember személyében. Egyelőre semmi sem hivatalos, tárgyalások viszont már zajlanak az ügyben.

A Pókember: Irány a Pókverzum!-ban Cage kölcsönözte a hangját a fekete-fehér variánsnak, akinél az egyetlen színes dolog egy Rubik-kocka volt, amit haza is vitt saját univerzumába. Az Amazon pedig egy élőszereplős Pókember-sorozaton dolgozik, fókuszálva a szóban forgó noir Pókemberre. A két hír nem túl meglepő mód összeér, ahogy az a legújabb Collider interjúból kiderül, melyben Cage elmondta, hogy voltak tárgyalások arról, hogy visszatér a szerephez az élőszereplős változatban is:

Nos, azt elmondhatom, hogy tárgyaltunk. Nem titok, hogy imádom a karaktert. Szerintem remek keveréke több karakternek is. Kombinálhatom a kedvenc alakításaimat, mint Robinson, Cagney, Bogart egy olyan karakterben, ami, azt hiszem Stan Lee egyik legjobbja...” – mondta Cage.

2023 februárjában jelentették be a műsort, majd decemberben kiderült, hogy a Megtorló-sorozatért is felelős Steve Lightfoot lesz a showrunner.

A Pókverzum-trilógia befejező része eredetileg 2024. március 29-én debütált volna a mozikban, azonban a Hollywoodban történt sztrájkok miatt levette a stúdió a 2024-es naptárból, és jelenleg csak annyit tudunk, hogy „megjelenik, mikor kész lesz.”

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...