Minden, amit a Dragon's Dogma II-ről tudnod érdemes

  • Írta: szlav
  • 2024. március 15.
  • Videó
Link másolása
Csupán egy hét, és boltokba kerül a Capcom régóta várt akció-szerepjátéka, a Dragon's Dogma II. Az utolsó hajrára kaptunk egy majd' nyolcperces áttekintő előzetest, mégpedig Ian McShane narrációja mellett.

Az eredeti Dragon's Dogma a megjelenésekor nem keltett igazán nagy hullámokat nyugaton, mondhatni a játék elveszett a szintén akkortájt megjelent Skyrim árnyékában, ám az évek során egyre több és több játékos fedezte fel a Capcom RPG-jének valódi nagyságát. A franchise folytatása, amely első része egy kisebb közönséget megszólító kultjáték volt, mára az év első felének egyik legnagyobb és legfontosabb megjelenésévé vált, így nem árt megismerkedniük a világgal azoknak a játékosoknak sem, akik tizenkét évvel ezelőtt kihagyták volna az első részt.

Az igazán jó hír az, hogy a nagyszerű brit színész, Ian McShane állt mikrofon elé, hogy egy közel nyolcperces előzetesben részletesebben is meséljen a Dragon's Dogma II világáról, történetéről, hőseiről és a rájuk váró megpróbáltatásokról. A jókora kedvcsináló videóanyaga pedig tömény játékmenetből lett összeollózva, így a látnivalóra sem lehet panaszunk.

A Dragon's Dogma II március 22-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
tyber16
Ó azt valahogy nem említik a drága videóban, hogy konzolon gatya uncapped 30 fps-el fog futni, szar pacing-el tehát valszeg sok helyen szaggatni fog mint az állat :D
2.
2.
hedzsooo
#1: Jo kerdes, bar az az igazsag h mivel PC-s vok, nagyon nem izgatnak ilyenek engem konkretan. Amelyik jatekban pl. 1 save slot van -plane RPG-ben-, az az egyik a legelso dolgok kozul ami a moderrek altal javitva van... Nem veletlenul nem terveztem sohasem atterni PC-rol akarmelyik konzolra, mivel foleg RPG-t, + gazdagabb tortenettel rendelkezo open-world-oket tolok tobbnyire, igy aztan mindig jol jon a modok, + tweak-ek altali sokkal gazdagabb testresszabhatosaga a jatekoknak
1.
1.
Shao Kahn
Gondolom nem változtatják meg a játékon belül a gyorsutazási problémákat, és hogy egyetlen save slot van. Ez szerintem baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...