Új traileren a Commandos: Origins

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 15.
  • Videó
Link másolása
Az izometrikus taktikai, stratégiai lopakodós franchise feltámasztásának érkezése az idei évre várható, most pedig bepillantást nyerhetünk az enyhén stilizált világba.

Régi klasszikus sorozat a Commandos, szinte nem is kell bemutatni azoknak, akik még a 90-es években kezdtek el ismerkedni a videójátékokkal, azonban ha belegondolunk, hogy a franchise 1998-ban indult útjára, akkor nagyon könnyen rájöhetünk, hogy egy csomóan születtek, nőttek fel és váltak felnőtté az első rész megjelenése óta.

A sorozat feltámasztását megcélzó Commandos: Origins gyakorlatilag mindent igyekszik visszahozni az eddigi játékokból, ami eddig működött, többet között a változatos terepviszonyokat és környezeteket, lévén hat fős csapatunk minden ikonikus fronton megjelenik majd Normandiától Észak-Afrikán át Skandináviáig. Ezt hivatott bemutatni a játékhoz érkezett legújabb trailer is.

Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs hír, csupán annyi biztos, hogy a játék az idén jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, illetve már első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass keretein belül.

1.
1.
Aborg
Anno a C1 korszakalkoto volt, a C2 meg egy csomo remek otletett hozott, es technikailag is nagyon ott volt a szeren. A C3 csalodas volt. A Desperados 1 szinten zsenialis volt, sajat otletekkel es osszefuggo tortenettel.
A Mimimi games jatekai nekem tul "melosak", tul nagy terkepekkel, tul sok ellenseggel.
Remelem ez az uj Commandos nem esik abba a csapdaba. Kivancsi vagyok lesznek e benne valami uj otletek, uj megoldasok. A valtozatossag meglesz ahogy latom, szepen varialja a helyszineket (ahogy regen is).
Azert kicsit illuziorombolo 0:24-nel az a harom identikusan csampas baka a kepernyo jobb szelen, egymas klonjai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...