A készítőket is meglepte a Like a Dragon: Infinite Wealth sikere

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 19.
  • Hír
Link másolása
A Like a Dragon: Infinte Wealth rendezője egy interjúban arról beszélt, hogy mivel folytatásról van szó, nem számítottak rá, hogy már az első naptól kezdve ilyen jól fog fogyni a játék.

Masayoshi Yokoyama a játék rendezője valamint írója a 4gamer-nek adott interjújában beszélt a Like a Dragon: Infinite Wealth játékról. Az interjút az Automaton fordította le angolra. Yokoyama elmondása alapján a Like a Dragon sorozat (ami korábban Yakuza néven jelent meg nyugaton) eladásai általában lassan indulnak, mert leginkább szájhagyomány útján terjed a jó hírük. Ezúttal viszont nem ez történt.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a játéknak rekordidő alatt meglett az 1 millió eladott példány, amivel a sorozat legjobb rajtját produkálták. Yokoyama elmondta, hogy mivel főleg felnőtteknek készülnek a játékok ezért hozzászoktak, hogy inkább ráérősek a vásárlók, nem szerzik be azonnal az új részt.

Az interjúból kiderült az is, hogy bár a sorozat egyre népszerűbb globálisan – amiben nagy szerepet játszik, hogy 2018-ban a Yakuza 0 elérhetővé vált Steamen – azonban a japán belpiac teljesít kiemelkedően jól.

Az Infinite Wealth egyébként más szempontból is kiemelkedő, a fejlesztők maguk is elmondták, hogy jóval több tartalom van benne, mint a sorozat bármelyik korábbi részében, illetve a Metacritic alapján is ez sikerült a legjobban. Korábban mi is teszteltük, Nate Hope írását a játékról ide kattintva tudod elolvasni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...