Barátságos változtatásokat hoz az Overwatch 2 új szezonja

  • Írta: szlav
  • 2024. március 20.
  • Hír
Link másolása
Vége a Battle Pass-szintek mögé zárt hősök és a megszerezhetetlenné váló skinek korának. Sok újdonsággal és néhány igen barátságos változtatással frissül az Overwatch 2.

Aaron Keller, az Overwatch 2 direktora egy bő ötperces videóban mesélt az online lövölde jövőjéről és a hamarosan érkező szezonok újdonságairól. Megtudhattuk, hogy a következő, szám szerint tizedik szezonban egy új hős, Venture csatlakozik játszható karakterek sorához, ám a Blizzard csapata változtat azon, hogy hogyan juthatunk hozzá a frissen érkező hőshöz. Korábban a Battle Pass egyik ingyenes szintjét elérve (vagy egy fizetős bundle-t vásárolva) oldhattuk fel a szezon aktuális új karakterét, ám Venture és az őt követő összes további hős egyből elérhető lesz mindenki számára.

Szintén a Battle Pass-rendszer hozománya, hogy a végső szinteken elérhető Mythic skinek elérhetetlenné váltak, miután lejárt az aktuális szezon. Ezt orvosolja majd az újonnan érkező Mythic Shop, ahol megvásárolhatók lesznek a korábbi szezonok spéci kinézetei.

A Season 10 egy új játékmódot, a Clasht is bevezeti, ám a Quickplay és a Ranked hagyományos játékmódjai csak a tizenegyedik szezonban kapnak új térképet: ez Runasapi lesz, Illari otthona Peruban. További jó hír, hogy a Blizzard alaposan ráerősít a már meglévő pályák frissítésére is. A játékosok visszajelzéseit és a fejlesztők saját megfigyeléseit alapul véve számos klasszikus helyszín átalakulhat majd kisebb-nagyobb mértékben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...