Kiegészül a Command & Conquer harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3 mindkét változata kiegészítővel fog gyarapodni, mely a Kane's Wrath alcímet viseli.
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3 mindkét változata kiegészítővel fog gyarapodni, mely a Kane's Wrath alcímet viseli.

 

Eléggé berágtunk a kiadóra, miután a többhetes hype után "csak" a Battlecast Primetime névre hallgató webműsort jelentette be nemrégen. Aztán hatalmas kő esett le a szívünkről, az első adás során ugyanis felfedték a várva-várt kiegészítőt, mely PC-re és X360-ra egyaránt készül és a jövő év elején kerül boltokba. Az adalékról már négy kép is elérhető galériánkban.


A Command & Conquer 3: Kane's Wrath-ból kiderül majd, hogy Kane miként térhetett vissza a harmadik részben, de a maga a főtörténet is továbblendül majd a készítők szerint. A kiegészítőben mutatkozik majd be a Global Domination játékmód, mely egy Rizikó-szerű körökre osztott móka lesz - Battle for Middle-Earth II-játékosoknak ismerős lehet ez módusz. Lesznek új egységek, ápgrédek, továbbá a változatosság jegyében minden frakció alfrakciókra oszlik majd, így most már tényleg kedvünk szerint válogathatunk majd, mikor a huszonnégy új többjátékos térkép egyikén játszunk.
6.
6.
Sido
Fasza játék! :) És fasza hír!!!Várjuk szeretettel!
5.
5.
t.roli
Nagyon várom mert neten tolom-> HAMACHI :)
4.
4.
Ca$h
Ez fura egy picit, mert X360-ra eddig még sosem jelent meg kiegészítő lemezen, csak a Live-on. Viszont ha ebben az addonban lesznek videók meg minden akkor túlságosan nagy lesz a mérete ahhoz, hogy letölthető tartalomként el lehessen adni... szóval kíváncsian várom az eredményt.
3.
3.
Bloodrose
Eddig a C&C-k mindig a GDI fonalat vitték tovább.
1.
1.
General Thomas
Hm, a Scrinnel pedig mi lesz? A főtörténet is továbblendül, tehát pusztíthatju ktovbáb a földet? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...