Érkezik a Quantum Error folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A TeamKill csapata bejelentette a Quantum State-et, mint a tervezett trilógia középső részét. Továbbra is egy filmszerű, külsőnézetes lövöldözős játékkal lesz dolgunk, amely nagy hangsúlyt fektet a narratívára.

Már a Quantum Error tavalyi megjelenésekor sem csinált titkot a TeamKill Media belőle, hogy egy trilógia első részének tervezték a játékot, és bár a kritikusok nem fogadták kegyeibe a kozmikus horrorra kihegyezett shootert, úgy tűnik a fejlesztők ragaszkodnak az eredeti elképzeléseikhez.

A stúdió az X-en jelentette be a Quantum State-et, mint a folytatást, amely kicsivel más témaválasztást használ, mint az elődje. Egészen pontosan egy "filmszerű, külső nézetes lövöldözős játékként hivatkoznak rá, amely a narratívára és a lopakodásra fog összpontosítani". Szóval, a Metal Gear-sorozatból nagy kanállal merítenek a fejlesztők, az első kép már megtekinthető róla.

A Quantum State-et az Unreal Engine 5-tel készítik el PlayStation 5-re, és idén már biztosan nem jelenik meg, mivel még sok munka vár a srácokra. Ehelyett még 2024-ben a boltokba kerül a Son and Bone nevű belsőnézetes shooterük, amely a dinoszauruszok korában játszódik.

1.
1.
crytek
Érdekes amikor valamiből trilogia lesz,de a megjelenés óta az ember nem is halott a játékról azaz legjobb esetben is egy gyenge közepes se lett a game meitélése...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...