Broken Roads - áprilisban érkezik a posztapokaliptikus szerepjáték

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár tavaly novemberre vártuk Drop Bear Bytes körökre osztott RPG-jét, végül csak a jövő hónapban látja meg a napvilágot. A könyörtelen Ausztrál pusztaságban játszódó kaland során nehéz döntéseket kell hozunk.

A Broken Roads egy klasszikus, izometrikus nézőpontot használó körökre osztott szerepjáték lesz, melyben a világvége utáni Nyugat-Ausztrália pusztaságát járhatjuk be csapatunkkal. A túlélők érett történetének középpontjában egy mély morális rendszer dolgozik, amely befolyásolja a küldetéseket, a párbeszédet és a karakterfejlődést is.

Négy különböző filozófiai út mentén próbálhatunk helyt állni: lehetünk humanisták, haszonlesők, machiavellisták és nihilisták is - mindegyiknek megvan a maga egyedi vonása. Már az utazás kezdetekor egy sor kérdést tesznek fel nekünk, melyek az indulási helyzetünket is meghatározzák. Beállítottságunk viszont kihat a jövőbeli döntéseink sokaságára is.

Az egyedi, kézzel rajzolt látványelemekkel operáló Broken Roads-t korábban novemberre ígérték, de végül fél év extra munka után, április 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Lesz Switch-verzió is, de még nem tudjuk, mikor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...