Júniusban érkezik a Still Wakes the Deep

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A rendkívül erős hangulattal operáló horrorjáték a nyáron érkezik, így ha a nagy kánikulában egy kis borzongásra vágyunk, akkor a The Chinese Room csapata gondoskodik róla.

A horror, mint műfaj eszköztárának egyik legegyszerűbb, leghatásosabb darabja az izolált helyszín. Egy olajfúrótoronynál pedig csak nagyon nehezen találnánk elszigeteltebbet, ha pedig ehhez hozzáveszünk egy személyes drámát, no meg egy nagy kanál természetfelettit, akkor máris olyan végeredményt kapunk, amire megéri várni.

A The Chinese Room fejlesztőinek nem ez lesz az első horrorjátéka, a Amnesia: A Machine for Pigs és a lényegesen visszafogottabb, mégis mellbevágó Everybody's Gone to the Rapture után úgy fest, hogy a Still Wakes the Deep valahol a kettő között lesz félúton. Ráadásul már azt is tudjuk, hogy június 18-án válik elérhetővé PC-n, Xbox Series X/S-n és PlayStation 5-ön, továbbá elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

2.
2.
crytek
Na végre szabadnap le is pergett. Pár cikk 6 órát ír de 4 óra 30 perc után már a credits perget.. Szóval ilyen cod hosszúságú volt.
Nekem tetszett. Bár walking sim meg horror eleve a kategóriáim szerencsére nem sűrűn tudnak mellé lőni ezekkel.
Még lehet 1xvégigviszem kiszedni pár acsit , befejezem a callistot és nyergelek kicsit psre
1.
1.
crytek
TheSixthAxis - 90
PSX Brasil - 85
Hobby Consolas - 83
GAMES.CH - 82
PushSquare - 80
GameSpew - 80
VGC - 80
God is a Geek - 80
TecRadar Gaming - 80
WellPlayed - 75
Metro - 70
Twinfinite - 60
Dot Esports - 40
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...