A STRIDE: Fates érkezik PlayStation VR2-re

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Konkrét dátumot még nem tudunk, azonban a jövőben PS VR2 segítségével is üldözhetjük a rosszfiúkat, a disztopikus Airon City-n keresztül parkourozva. Jelenleg Quest 2 és Quest 3 eszközökön érhető el a játék.

Joy Way, a STRIDE: Fates játék fejlesztője bejelentette, hogy PlayStation VR2-re is érkezik a játék hamarosan – számolt be a Gematsu. A virtuális valóságot kihasználó parkour elemekkel operáló játék jelenleg Quest 2 és 3 eszközökön érhető el.

Konkrét megjelenési dátumot nem árultak el a fejlesztők és az előzetesben sem jelenik meg. A PlayStation Store-ba már felkerült a játék, egyelőre viszont csak kívánságlistára lehet tenni. A PlayStation VR2 sikere kérdéses, annak ellenére, hogy a konzol piacon nincs riválisa, és azon kívül se sok. Február végén úgy tűnt, hogy a Sony a PC kompatibilitással próbálkozik, nem olyan rég pedig bejelentették: nem fogy az eszköz, ezért szüneteltetik a gyártását.

A STRIDE: Fate főhőse a disztópikus Airon City egyik nehéz sorsú lakója, aki előtt megnyílik az esély a kitörésre: a SkyChase elit rendőr csapathoz csatlakozva feljebb küzdheti magát. A játék központi eleme a különböző falak megmászása és az épületek közötti ugrálás, a parkour elemek mellett pedig természetesen rengeteg harc és lövöldözés is van.

1.
1.
Matt8888
Hű bakker lehet, hogy negyed óra múlva epilepsziát kapnék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...