Többjátékos móddal bővül a Cassette Beasts

  • Írta: szlav
  • 2024. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Pokémonra emlékeztető, kazettaszörnyekkel operáló játék májusban régen várt frissítést kap! A multiplayeres frissítés rengeteg közös kihívást, PvP-módot és sok más egyebet hoz, ráadásul úton van már a mobilos verzió is!

Ha játszottatok gyakorlatilag bármelyik Pokémon-játékkal, akkor a Cassette Beasts koncepciója sem lehet túl idegen, azt leszámítva, hogy itt a világban élő szörnyecskék helyett zenekazettákat gyűjthetünk, hiszen ezek adnak erőt ahhoz, hogy varázslatos bestiákká változzunk. A Bytten Studio és a Raw Fury játéka kellő népszerűségnek örvend a zsáner rajongói közt, ám a május 20-án érkező frissítés új szintre emeli majd az eddigi kalandokat.

Ekkor érkezik ugyanis a Multiplayer Update, melynek köszönhetően egyszerre akár nyolc játékos szaladgálhat majd együtt a Cassette Beasts világában. A résztvevők pedig kihívhatják majd egymást PvP küzdelmekre, párban megpróbálhatják legyúrni a Rogue Fusions névre keresztelt raideket, és persze lehetőséget kapnak arra is, hogy kazettákat cserélgessenek egymás közt. Ugyanekkor egyébként egy Moonstone Island kollaborációs esemény is élesedik majd, melynek során egyedi kozmetikai cuccokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

További jó hír, hogy a jelenleg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen elérhető Cassette Beasts hamarosan mobileszközökre is megérkezik. Pontos dátumunk még nincs, de az ígéretek szerint nem kell sokat várnunk a megjelenésre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...