Nyakunkon a Sky: Children of the Light PC-s verziója

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A Journey fejlesztőinek játéka hamarosan PC-re költözik. A korai hozzáférés április elején indul a Steamen free-to-play modellben. A varázslatos hangulatú nyitott világú kalandjáték minden figyelmet megérdemel.

A thatgamecompany ingyenesen játszható, nyitott világú kalandjátéka április 10-án landol a Steamen korai hozzáférésben. A játék eredetileg 2019-ben jelent meg iOS-re, majd az évek során minden létező platformra ellátogatott - egyedül a PC-s verzió lógott a levegőben egészen mostanáig.

A premierre egy különleges tárgyat is bezsákolhatnak az új játékosok, ez a Companion Cube, amely 50 gyertyáért nyitható meg az event shopban. Szintén április 10-én érkezik a Journey Pack, amely minden platformon elérhető lesz. A csomagban a korábbi PlayStation-exkluzív köpenyt és kapucnit találjuk, amit a készítők klasszikus játéka ihletett. Egy maszk is jár a 25 eurós DLC-hez, ami egyedi Journey-hangot kölcsönöz az avatárunknak.

A korai hozzáférés során biztosítja a fejlesztő, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk PC-n, a grafika is folyamatosan fejlődni fog HDR- és VRR-támogatással. Ha már van Sky: Children of the Light-fiókunk, érdemes összekötni a Steam-hozzáférésünkkel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...