Úton a Sonic Heroes remake-je?

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
Az ismert szivárogtató szerint a Sega remake-eli az eredetileg 2004-ben megjelent platformjátékot az Unreal Engine-nel, ami PC-n és a jelenlegi konzolokon kívül a Switch utódján is napvilágot lát 2025 folyamán.

A Sega tényleg komolyan gondolja a korábbi sikercímeinek felújítását. Ha a Sonic Colors: Ultimate és a közelgő Sonic X Shadows Generations nem lenne elég, akkor itt a Sonic Heroes remake-je. A Nintendo Universe-től kaptuk a fülest, miszerint az új verziót a nulláról írják újra az Unreal Engine-nel, és állítólag PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és a pletykált Nintendo Switch 2-re is meg fog jelenni.

A jelentés szerint a 2025-ös premier valószínűnek tűnik, ami összhangban lenne a Nintendo új konzoljának érkezésével is. Az ismert szivárogtató, Midori az X-en erősítette meg a remake létezését, illetve azt is elárulta, hogy sajnos a közönségkedvenc Sonic Adventure-sorozathoz nem készülnek feldolgozások.

A Sonic Heroes eredetileg 2004-ben jelent meg PC-re, PS2-re, Xboxra és GameCube-ra. Azért is volt újdonság, mert korábbi játékokkal ellentétben itt már komplett csapatokat irányíthatunk. Sonic csapatába Sonic, Knuckles és Tails tartozott, míg a Team Shadowba Shadow, Rouge és E-123 Omega. Noha vegyes fogadtatásban részesült az eredeti cím, 3,41 millió ment el belőle három év alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...