Ark: Survival Ascended - megérkezett a Scorched Earth kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
Több hónapos csúszás után végre megérkezett sivatagos régióval felvértezett bővítmény az Ark: Survival Ascendedhez. Hat új bioma, új megszelídíthető lények, több mint 50 új elkészítendő tárgy és soha nem látott főellenségek várják a játékosokat.

A Scorched Earth új sivatagos régiója hat új felfedezésre váró biomával rendelkezik, a kiterjedt dűnéktől kezdve az oázisokon és a romokon át egészen az ősi barlangokig terjed a paletta. Az új szigeten teljesen már szabályok érvényesek, lévén a túléléshez elengedhetetlen édesvizet is fel kell kutatnunk, de homokviharokkal és a hőgutával is számolnunk kell.

Vannak új megszelídíthető lények, köztük a Fasolasuchus, de még a halálféreggel is meg kell küzdenünk, nem beszélve a Manticore-ról, az új bossról sem. A craftolást imádó játékosok is jól járnak, hiszen 50 új tárgyat készíthetnek el: van itt ostor, bumeráng, láncfűrész és sok más is. Ami a bázisunkat illeti, szélturbinákkal és olajfinomítóval vértezhetjük fel

A Studio Wildcard megjegyezte, hogy csak a megjelenést követő 60 nap során vihetjük át a karaktereinket a kiegészítőbe, dinókat és tárgyat viszont nem.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...