Bemutatkozott a Dragon Age atyjának új játéka, az Eternal Strands

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dragon Age-veteránokat felvonultató Yellow Brick Games lerántotta a leplet a debütáló játékáról, az Eternal Strands-ről. Egy fantasy világban játszódó akció-kalandjátékról van szó, amely TPS-nézetet használ és várhatóan 2025-ben jelenik meg.

A múlt heti teaservideó után a Yellow Brick Games ma bemutatta első játékát, amely egy új akció-kalandjáték lesz. A Dragon Age-veteránokat felvonultató csapat forradalmi játékmenetet ígér: a magas hőmérséklet vagy épp a hideg is beleszól a harcokba, nem beszélve a valós idejű rombolhatóságról sem.

Ebben a harmadik személyű nézőpontot használó játékban Brynn-t irányítjuk, aki egy fiatal és rettenthetetlen Weaser, aki elhatározza, hogy visszaszerzi népe kulturális otthonát, és felfedezi az egykoron hatalmas nemzet, az Enklávé titkait. Akár 25 méter magas lényekkel is harcolhatunk a kaland során, akiket meg is mászhatunk, miközben mágikus képességeket és durva fegyverek arzenáljával óvhatjuk meg a világot az összeomlástól.

A környezetet és a szélsőséges időjárást az előnyünkre fordíthatjuk a mitikus lények elleni csatákban, miközben sokszínű karaktereket felvonultató, gazdag történetet izgulhatunk végig.

Az Eternal Strands-en egy 68 fős csapat rakja össze az Unreal Engine 5 segítségével. A kreatív igazgató az a Mike Laidlaw, aki a Dragon Age frencsájzon dolgozott hasonló munkakörben, míg a stúdió társalapítói is igazi iparági veteránok. Köztük van Thomas Giroux vezérigazgató, Jeff Skalski producer és Frédéric St-Laurent B. rendező, akik korábban a Ubisoftnál dolgoztak a Watch Dogs-on és az Assassin's Creed: Syndicate-en.

Habár korábban úgy volt, hogy a Yellow Brick Games játékát a Take-Two leányvállalat, a Private Division adja ki, a stúdió nemrégiben úgy döntött, hogy saját maga adja ki az ígéretes anyagot, amely 2025 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Már a kívánságlistára is tehető.

7.
7.
criticismselect
@doodle jump Úgy tűnik, kifejezetten a mai fiatalok számára készült: élénk színek, nagy robbanások a legkisebb ütésre és gumimaci karakterek
6.
6.
DragonBleacPiece
úgy néz ki mintha kifejezetten a mai fiatal korosztály számára készült volna: harsány színek, nagy robbanások a legkisebb csapásra, gumimaci karakterek
5.
5.
olymind1
#3: Na ja, dettó, ez előbb tűnik Prince of Persia Sands of Time utódnak (ami már 20 éves, cserébe ez alig néz ki jobban nála), mint Dragon Age örökösnek, ráadásul mégcsak nem is RPG, ezért felesleges dobálózni a fejlesztők nevével, meg hogy honnan jöttek.
4.
4.
mephi
Még nem nyilatkoznék előre nagyon semmit, de biztatónak tűnik a látottak alapján.
3.
3.
Doomsayer
Pffft nekem nem tetszik egyáltalán. A Dragon Age alkotóitól kb annyira vártam egy ilyet, mint egy Flight Simulator klónt, vagy Need for Speed-et. De aki hülye... ha az akcióba bukott bele a Dragon Age, akkor logikus, hogy akciót akarnak gyártani. Codemasters is így volt a Dirt-tel... Na nekem mindegy, vannak más játékok is.
2.
2.
Shao Kahn
Nagyon jó lesz ez! Be fogom szerezni! Remélem pótolni fogja nekem az elvesztett Dragon age játékokat.....
1.
1.
crytek
Eddig biztató sehol a netes fogalmak a live service stb...remélem nem változik később..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...