SGF 2024: Nincs már messze a PlayStation következő nagy bemutatója

  • Írta: szlav
  • 2024. április 3.
  • Rendezvény
Link másolása
A szóbeszéd szerint májusban lesz esedékes a Sony következő PlayStation Showcase vagy State of Play adása. A műsor egyik nagy sztárja a Silent Hill 2-remake lehet.

Jeff Grubb ipari bennfentesként igen megbízható forrás, de tulajdonképpen elég csak az elmúlt évek tendenciáit figyelnünk ahhoz, hogy kisakkozzuk: elég valószínű, hogy a Sony még május folyamán megejti a következő nagy játékbemutatóját. Grubb a saját elmondása szerint több forrásból is hallotta már a hírt, abban azonban egyelőre nem biztos, hogy PlayStation Showcase adást vagy az annál egy fokkal nagyobb léptékű State of Play műsort kapunk majd.

Egy azonban szinte teljesen biztosnak tűnik: a Silent Hill 2 remake-je minden bizonnyal fontos szereplője lesz a műsornak. Egy friss előzetes és gameplay mellett érdemes lesz végre pontos megjelenési dátumra is számítanunk.

Ami pedig a többi bejelentést illeti: tavaly májusban bő egyórás volt a PlayStation Showcase, a műsor alatt pedig képernyőre került több mint 30 játék és bemutatkozott a PlayStation Portal is. Nem kizárt tehát, hogy ekkor lehet esedékes a régóta rebesgetett PlayStation 5 Pro hivatalos leleplezése.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...