Komoly frissítést kap a System Shock Remake

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 5.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a végső összecsapást dolgozzák újra a fejlesztők, de akár egy női hacker bőrébe bújva is végigjátszhatjuk majd a Nightdive Studios tavalyi alkotását.

Az eredeti játék hű feldolgozása volt a tavalyi System Shock Remake, ami mégis modernizálta az 1994-es játék számos aspektusát. A felújítást végző Nightdive Studios a játék PC-s verzióját követően idén konzolokra is elhozza az ikonikus kalandot, sőt a 2016-os Kickstart kampány során tett vállalásaikat sem felejtették el.

Ennek értelmében az 1.2-es frissítés elhozza annak lehetőségét, hogy női karakterrel játsszuk végig a játékot. Hogy ez pontosan milyen mértékben befolyásolja majd a játékmenetet, egyelőre nem tisztázott, viszont egy olyan játéknál, mint a System Shock, egy ilyen opció nagyban hozzájárulhat az immerzióhoz.

Az új játszható karakteren túl a játék végső összecsapását is átdolgozzák a fejlesztők, így annak is érdemes lesz újra elővennie a játékot, aki már végzett vele és az új főszereplő lehetősége nem hozza lázba. A System Shock Remake 2023. május 30-án jelent meg PC-re, 2024. május 21-től pedig Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

9.
9.
Spazz Maticus
#6: Én sosem szeretem amikor így beszéltek szegényel. Tény és való hogy néha igazán felqrja az embert, de igazából nem hülye gyerek, és szoktak igen értelmes hozzászólásai is lenni.

Ezek meg mint az alábbi is, csak extraintroveltált személyiségének szimpla látleletei.

Él a kis saját buborékjában, ami szó szerint veendő mint térben mind közösségileg, azok alapján amit itt leírt eddig magáról, és mint ilyen ember, csak a saját szemszögéből tudja látni a világot, az pl. hogy közössegi/többségi vélemény, "más szemszögéből nézve", számára tökéletesen értelmetlen fogalmak...

Ilyenkor bánom én is hogy néha felb@szva magam beírok neki, mert akármit mond ilyenkor hogy ő mennyire jól elvan így, ez egy komoly pszichológiai betegség ám, és nem kellene b@sztatni miatta... :)
8.
8.
xanatos0911
#5: Szomorú, de kevés ember szeret/tud gondolkodni, ezért kevés ember játszik vele. Ez nem a játékot minősíti, hanem maximum az embereket, azaz téged is. Nem kell mindennek felkapottnak és ultra sikeresnek lennie úgy, ahogy az a te kis fejedben megvan írva. Tudom, hogy nekik is a megélhetésük a játékfejlesztés, de nem minden a bizniszről és a (minél több) pénzről szól. Tudod van, aminek lelke is kell, hogy maradjon.

Ja és még annyit, hogy:

“…mikor a kutya se játszik vele szerintem”

Yep. Szerinted.
7.
7.
csoki0619
#5: "Én játszani szeretek nem agyalni."

Nebaxsz! Derült égből villámcsapás.
6.
6.
Kamukaze
#5: Ugye téged gyerekkorodban sokat bántottak?! Talán még most is rádférne, csak úgy nevelő jelleggel.
5.
5.
crytek
#4: Én játszani szeretek nem agyalni. Már a régiekkel se játszottam mert nem tudtam mit kell csinálni. Ez meg gondolom ugyanaz csak szebben szóval nem jönne be :)
4.
4.
Doomsayer
#3: Az állítólag keményen jól sikerült Spider-Man 2-ről sincs egy betű sem az óta sem, de nem biztos, hogy senki nem játszik vele. Ez a System Shock pedig egy Q jó játék és lehet, hogy neked is bejönne.
3.
3.
crytek
#2: Igazat írtam..
Az hogy eldugva pörög valami fórum az kutyát se érdekli..én arról beszélek hogy 2 naponta cikkezik róla az összes gamer site, nos az azt jelenti felkapott lett. Ez meg nagyon nem lett az.
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Ez egy erősen rétegjáték, amibe te szemmel láthatóan nem tartozol bele.
Egyébként megjelenése óta aktív játékosbázis játszik vele, és a fórunai is aktívak...

Nem lenne egyszerűbb ilyenkor azt írni -ha már mindenképpen meg akarsz nyilatkozni minden témában- hogy te azóta nem hallottál felőle ?

Még igazat is írtál volna akkor... ;)
1.
1.
crytek
Nem semmi hogy még foglalkoznak vele mikor a kutya se játszik vele szerintem ,mert a megjelenés óta kb deka szó se volt a játékról..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...