Sztorivezérelt lovecrafti horrorjáték lesz a Decadent

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Incantation Games belsőnézetes játékának főhőse egy első világháborús veterán, aki egy olyan megrögzött okkultista lesz, akibe még egy furcsa parazita is beleköltözött. John az Északi-sarkkörre utazik, ahol a saját józan esze lesz a tét.

A Fulqrum Publishing kiadásában készülő Decadent a zsigeri lovecrafti horrorban fürdik, és teszi mindezt belsőnézetes megvalósításban, teljes mértékben a narratívára szorítkozva, amely a magány és a kiszolgáltatottság érzését tuszkolja belénk. Az anyag 2025 folyamán érkezik PC-re az Incantation Games fejlesztésében.

Főhősünk John Lorn, egy királyi felfedező, az első világháború veteránja, aki dekadens okkultistává vált. Kutatásai során szerzett traumatikus élmény hatására egy furcsa parazita gazdateste lett. Utazása az Északi-sarkkörre szólítja, ahol a Miskatonic Egyetem elveszett expedíciójának nyomait követi, azonban bátorsága és a józan esze határait feszegeti. Johnnak meg kell tanulnia egyensúlyozni a jó és a rossz közti határvonalon, miközben meg kell mentenie valakit, akit szeret.

A felfedezésre és harcra épülő játékmenet során számos egzotikus fegyvert használhatunk, miközben szembekerülünk a kopár vidék lakóival, mint például romlott hegyi törzsekkel, hibrid vízi lényekkel, ősi entitásokkal és állandóan változó borzalmakkal. Mindez próbára teszi a józan eszünket is, amely hallucinációkhoz és pánikrohamokhoz vezet, ám bizonyos tárgyakkal a létfontosságú statisztikáinkat is növelhetjük.

Fegyverarzenálunk az 1920-as évekre jellemző hagyományos lőfegyverekből, ereklyékből és idegen biofegyverekből áll. Fénytelen erdőkben, befagyott tundrákon, meredek sziklákon, földalatti tavakon, végtelen gleccsereken és barlangokban fordulunk meg a kaland során, de őrült utazásunkon időtlen nekropoliszokat és más félelmetes helyszíneket is bejárhatunk

1.
1.
crytek
Jóféle ,ment is a wishlistre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...