Star Wars: Deathtroopers - ígéretesen fest a rajongói horrorjáték

  • Írta: szlav
  • 2024. április 8.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: Deathtroopers egy olyan rajongó munkája, aki szeretett volna egy vérbeli túlélőhorrort látni a Star Wars-galaxisban. A Deathtroopers névre hallgató, kétpályás projekt az Unreal Engine 5-ben készült.

Sajnos, mint minden komolyabb rajongói Star Wars-játéknak, úgy bizonyára a Deathtroopersnek is meg vannak számlálva a napjai - főleg azért, mert a Disney IP-jét használó projekt letöltéséért Stefano Cagnani még pénzt is kér. Mindezek ellenére kár lenne nem beszámolnunk az Unreal Engine 5-ön futó játékról, amely jelenleg két pályával mutatja be, hogy milyen lehetne egy olyan túlélőhorror-játék, amely a Star Wars univerzumában eresztené el az élőholtakat.

Persze, a Star Wars-galaxis számára nem idegenek a zombiszerű lények, maga a Deathtroopers is Joe Schreiber azonos című 2009-es regényéből merít inspirációt, de anélkül, hogy bármit elspoilereznénk, elmondhatjuk, hogy a jóval frissebb Star Wars-történetekben is találkozhatunk hasonló témákkal.

Na, de kanyarodjunk vissza Stefano Cagnani játékához, melynek a végigjátszását a fenti videón láthatjátok! A jelenlegi verzióban az Endor holdján vagy egy sötétségbe borult Csillagrombolón próbálkozhatunk meg a túléléssel. A képsorok láttán nyilvánvalóvá válik, hogy tényleg csupán egy rajongói szerelemprojektről van szó, és mint olyan, nem érdemes igazi technikai kiforrottságot várnunk tőle. Ennek ellenére a koncepció igen ígéretes - csupán azt sajnáljuk, hogy ahogy korábban is említettük, az efféle projekteket előbb vagy utóbb lelöveti a Disney.

2.
2.
sumblinker
1.
1.
Grabowsky30+
Ez jó beteg! Mint játék nem vagyok elájulva a látottaktól, de mint ötlet meg atmoszféra zseni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...