Így nézett ki a Raven törölt zombis Call of Duty-játéka

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 8.
  • Videó
Link másolása
Több mint tíz éve dolgozott a Raven Software egy standalone zombis játékon, amely live service modellt használt volna, ám valójában soha nem kapott zöld utat az Activisiontől. Egy korábbi fejlesztőnek hála most belenézhetünk az elkaszált címbe.

A törölt projektről először Michael Gummelt LinkedIn-profiljának köszönhetően értesültünk, amiből kiderült, hogy egy élő szolgáltatást használó zombis Call of Duty lett volna. Glitching Queen YouTuber meg is interjúvolta a Raven Software egykori alkalmazottját, hogy mutassa be az elkaszált játékot.

A fejlesztés 2011 és 2012 között zajlott, de soha nem került teljes gyártásba, mivel az Acitvision nem bólintott rá a design-dokumentumokra. A játékmenet a megszokott volt, köralapú harcok vártak ránk, folyamatosan erősödő zombihordákkal. Akár négy játékost támogatott a co-op mód, amely eddig soha nem látott pályákat és fegyvereket tartalmazott, azaz a korábbi Cal of Duty-t zombimódjából semmit nem emeltek át. Kaptunk volna egy világtérképet, ahol kiválaszthattuk volna a nekünk tetsző arénákat.

Természetesen a karakterek és a fegyverek testreszabhatóak lettek volna, egy ponton ki is szabadulhattuk volna az arénákból és egy nyitott világban ölhettük volna az élőholtakat különféle jutalmakért. Terveztek hozzá szezonokat és friss tartalmakat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...