Befutott a Joker 2 első előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Öt hosszú év telt el, mire az első látnivalót megkaptuk a Joker - Kétszemélyes tébolyból, amely a 2019-es Oscar-díjas film folytatása lesz. Joaquin Phoenix mellé Lady Gaga is csatlakozik Harley Quinn szerepében.

Az ígéreteknek megfelelően végre kézhez kaptuk a Joker: Folie à Deux első trailerét. Az alcím egy orvosi szakkifejezésre utal, amely két ember közös őrületére utal. A Magyarországon Joker: Kétszemélyes téboly címet kapó mozit ezúttal is Todd Phillips rendezi, aki a forgatókönyvet Scott Silverrel közösen írta.

Ahogy előre már beharangozták, Arhur Fleck, azaz Joker pszichológusát Lady Gaga alakítja, főszereplőnk az Arkham Elmegyógyintézetben várja gyógykezelését, de valami balul sül el. Az előzetes tömve van zenével, zűrzavarral, valamint Joker és Harley közti kaotikus vonzalommal.

Gaga az egyetlen élőszereplős Harley Quinn lesz Margot Robbie után, de ez a karakter merően más tónust kapott, mint amit korábban láttunk. Az ősszel érkező film elődje egyébként több mint egymilliárd dollárt hozott a konyhára, 11 Oscar-díjra jelölték, ebből kettőt váltott szoborra: Phoenix kapta a legjobb színészért járó szobrot, valamint a filmzenéért is kijárt az elismerés.

A Joker: Kétszemélyes téboly október 4-én landol a mozikban.

3.
3.
Adamx
Nagyon hangulatos de mennyire lesz musical? Megvárom az első kritikákat mielőtt beleélem magam.
2.
2.
hedzsooo
#1: +1 Ez az elozetes igy elegge rendben volt! :)
1.
1.
silkgoat
uristen...beleborzongtam...ez nvalami kurva jo lesz igy elso ranezesre is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...