Drágul az EA Play

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 10.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts saját előfizetéses szolgáltatásának ára már az új árakkal érhető el az oldalukon, de még így is igen kedvező összegről beszélhetünk, ha a kiadó játékai a zsánerünk.

Az EA még 2020-ban indította el saját előfizetéses szolgáltatását, ami azóta a Xbox Game Pass és a PlayStation Plus Extra/Premium részeként is elérhető, legalábbis az adott platform korlátai szerint. A katalógus természetesen PC-n a legterjedelmesebb, ahol a több évtizedre visszanyúló klasszikus címek is elérhetők a relatíve kedvező havidíj mellett.

Ez az ár most viszont emelkedik úgy a havi, mint az éves előfizetés esetében. Előbbi az eddigi 4,99 dollárról 5,99-re, utóbbi a 29,99 dollárról 39,99-re emelkedik. Az EA Play Pro csomag, ami a legújabb címekhez ad hozzáférést már a megjelenés napján, havonta 14,99 dollárról 16,99-re, éves szinten pedig 99,99-ről 109,99-ra drágul.

Bár az EA oldalán már az új árak szerepelnek, a meglévő előfizetőknek csak májustól lép életbe a változás, amelyről külön e-mail értesítést küldenek majd ki. Az árváltozás okaira is valószínűleg ott fog kitérni az EA.

11.
11.
hedzsooo
#3: Ugyan, min. AAAA jatek arat kellene hogy elkerjek/ho. :)
10.
10.
hedzsooo
Jol toljak... Felolem mehet a levesbe az ilyenek mint az EA, + pl. az Uborkaek is
9.
9.
Spazz Maticus
#5: Jó kifinomult az ízlésed, ha ez itt nálad már a "pöcegödör"...XD

Ja, hát irodalmi magasságokba nem emelkedik a szint itt sem, de hogy sok fórumot akkor nem szoktál nézni ezen kívül, legyen az gamer vagy bármilyen, az már biztos...XD
8.
8.
zoli12i
Ez az egész kb. annyit ér, hogy 1 hónapra előfizessen az ember és kijátssza, ami érdekli. Annyira kevés minőségi tartalom van benne. Az 1 éves előfizetést nem is értem itt.
7.
7.
sasncore
#5: Ezt mondják az országra is;-)
5.
5.
MikeHock
#3: Én már csak kb ezekért járok ebbe a pöcegödör komment szekcióba. :DDD
3.
3.
Anti crytek
Ha legalább annyiba kerülne a havidíj, mint egy új AAA játék ára, akkor elgondolkodnék az előfizetésen.... de így olyan érzésem lenne, mintha meglopnám a fejlesztőket...
2.
2.
gorgo
Hát csak majdnem duplájára.szép
1.
1.
crytek
Rohadt drága és azért valljuk be elég karcsú pl a ms-éhoz (game pass) képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...