Már akár 2027-ben érkezhet a következő Final Fantasy VII-játék

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 12.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix állítása szerint a sztorin már nem kell alakítani, ezért hamarosan elkezdhetnek dolgozni a színészekkel. Mivel egyben tudták tartani a csapatot, ezért a harmadik epizód is hamar elkészülhet.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy már készülhet a következő Final Fantasy VII-játék. Most úgy néz ki, hogy nemcsak készül, de már egészen jól is állnak vele, és akár már 2027-ben elkészülhet.

A Digital Hearts által szerkesztett és a Square Enix által publikált Final Fantasy VII Rebirth Ultramania című kiadvány alapján a játék remake-trilógiájának harmadik része is elég jól áll már. Az X-en jelent meg egy fordítás az eredetileg japán kiadványból, amely a játék rendezőjét, Tetsuya Nomurát idézi.

A rendező elmondása szerint a történet már készen áll, hamarosan pedig elkezdhetik a közös munkát a színészekkel. Emellett megemlíti azt is, hogy Yoshinuri Kitase – a játék producere – megosztott vele egy ötletet “valamiről”, amit mindenképpen be kell majd emelni a játékba, annak ellenére, hogy az eredetiben nem volt benne. Erről sejtelmesen csak annyit árult el, hogy nagyon boldoggá fogja tenni az embereket, ha sikerül.

A lefordított részletből kiderült az is, hogy az FF7 Rebirth fejlesztése azért ment rendkívül gyorsan (három év alatt készültek el vele), mert együtt tudták tartani az első epizódon dolgozó csapatot. Mivel ez a harmadik rész esetében is sikerült, a producer reményei szerint hasonló időintervallum alatt készülhetnek el azzal is, ami azt jelentené, hogy 2027-ben érkezhet a trilógia záróepizódja.

1.
1.
Shao Kahn
Hát, én sajnálom, hogy a "rövid idő" itt három évet jelent. Tudom-tudom minimum ennyi kell, de akkor is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...