Emelkedik a GTA+ előfizetés ára

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 12.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar az elmúlt időszakban elkezdte bővíteni a PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokon elérhető GTA+ szolgáltatást, most pedig úgy érezték, hogy itt az ideje az áremelésnek is.

A GTA+ nagyjából két éve indult el az új generációs konzolokon. Eredetileg a GTA Online játékosok számára biztosított extra tartalmat havi előfizetésért cserébe, az elmúlt időszakban viszont bővíteni kezdték a szolgáltatást.

Jelenleg a Red Dead Redemption, A GTA: The Trilogy –  Definitive Edition, a GTA: Chinatown Wars és a GTA: Liberty City Stories, valamint nem olyan rég bejelentették, hogy az L.A. Noire és a Bully is elérhető lesz. Az előfizetők továbbá 20 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a katalógusban szereplő játékokhoz, amennyiben szeretnék megvásárolni őket.

A Rockstar valószínüleg úgy érezte, hogy ez a katalógus már indokolja az áremelést, ugyanis havi 6 dollárról 8 dollárra változott a szolgáltatás ára – hívja fel rá a figyelmet a Game Spot. A lap kiemeli azt is, hogy nincs több havi, vagy éves előfizetési lehetőség.

2.
2.
sasncore
#1: Én is szeretem ha minden fogyatékos többet fizet, legutoljára multi tele volt csalókkal, gondolom ők voltak a GTA+ tagok, így bármit megtehetnek. Mondjuk az aktív előfizetőket kóreába küldeném táborozni, hátha meglelik az élet értelmét.
1.
1.
Anti crytek
Na végre! Éppen ideje volt már. Hónapok óta írogattam a Rockstar ügyfélszolgálatának, hogy túlságosan olcsónak találom a szolgáltatást....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...