Isonzo - mássz a győzelemért!

  • Írta: szlav
  • 2024. április 13.
  • Letöltés
Link másolása
Mi a nehezebb a hegymászásnál? Például az, ha a csúcsról egy századnyi lövész tüzel rád. Isonzó olasz alpinistái ezzel néztek szembe az első világháborúban, és ezt mutatja most be az Ascent update is.

A BlackMill Games első világháborús játékszériája (Verdun, Tannenberg és Isonzo) kapásból nem mindennapi, hiszen a három cím kendőzetlenül mutatja be a világégés legszörnyűbb csatáit, méghozzá online lövöldék formájában. Közülük is kitűnik azonban az olasz frontra fókuszáló Isonzo, amely most egy igen különleges, limitált idejű új frissítéssel várja a játékosokat.

Az Ascent névre keresztelt játékmód már kívülről sem tűnik fairnek. Míg az osztrák-magyar csapatok a hegyoldalak tetején várják az ellenfeleiket, az olasz alpinisták feladata az, hogy a gyakorlatilag teljesen függőleges falfelülettel, a cudar időjárással, a hulló sziklákkal és a fegyvertűzzel szemben mászva arassanak győzelmet. Mindezt természetesen az első világháború technológiájával, vagyis egyszerű csákányokkal és mászókötelekkel.

Az új pályát, új fegyvereket és számos prémium kiegészítőt is hozó update tehát nem hasonlít semmi olyanra, amire a hasonszőrű online lövöldékben bármikor is láthattunk. Az április 24-ig tartó játékmód ráadásul ingyenes, vagyis mindenképp érdemes visszanézni akkor is a játékra, ha korábban már polcra tettétek azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...