Remake készülhet a Persona 1-ből és 2-ből

  • Írta: osan
  • 2024. április 14.
  • Pletyka
Link másolása
Belsős információk szerint az Atlus újra előveheti a Persona 1-et és Persona 2-t, hogy most először megcsinálják a játékokat jelengenerációs konzolokra, sőt a Persona 4 is szóba jöhet még, hogy az is kapjon egy ráncfelvarrást.

Midori, egy megbízható szivárogtató szerint már fejlesztés alatt állhat mind a Persona első részének, mind a második résznek a felújított változata. Midori egy X-posztra reagált, melyben az eredeti posztoló arról írt, hogy a játékosok jobban örülnének az első két rész felújított változatának, mint a negyedik rész remake-jének. Midori erre úgy felelt, hogy:

Igen. A P1 és P2 is fog kapni remake-et.

Nem tudni, hogy teljes remake-ekről van-e szó, vagy csak feljavított látványról, ebben Midori sem biztos ezért inkább úgy fogalmazott, mikor egy felhasználó kiemelte, hogy reméli tényleg remake-ekről van szó és nem remasterekről, hogy „biztos, ami biztos frissített változatokként hivatkozok rájuk egyelőre.”

Midori jó kapcsolatot ápol a Segával, több szivárogtatása is igaznak bizonyult már. Legutóbb is a Persona-játéksorozatról beszélt, mikor a hatodik részről azt mondta, hogy az már megjelenésekor multiplatform játék lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...