A next-gen update miatt csúszik a Fallout London

  • Írta: szlav
  • 2024. április 14.
  • Csúszás
Link másolása
Kifejezetten nagy a hype a rajongói Fallout 4 DLC körül, mely az eredeti tervek szerint április 23-án látott volna napvilágot. A jókora modcsomagot azonban elnapolják, hogy az kompatibilis legyen a Fallout 4 felújított változatával.

Az Amazon tévésorozatának köszönhetően új erőre kapott a Fallout. A játékosok megrohamozták a Fallout 76-ot, nagy a lelkesedés az újgenerációs frissítéssel bővülő Fallout 4 körül is, végül, de nem utolsó sorban pedig úton van a Fallout London, amely ugyan rajongók munkája, de mégis egy jókora DLC-nek megfelelő tartalommal épít a Fallout 4 csontjaira. Új helyszín, új történet és küldetések, sosem látott fegyverek, ellenfelek és még sorolhatnánk.

Eddig április 23-ra volt kitűzve a Fallout London megjelenése, ám mivel a Bethesda nemrég bejelentette, hogy a Fallout 4 régóta várt next-gen frissítése április 25-én élesedik, a moddercsapat úgy döntött, hogy elnapolják a saját premierjüket. Ennek az oka pedig abszolút érthető: a fejlesztők azt szeretnék, hogy a Fallout London a Fallout 4 legfrissebb verziójával, illetve annak minden technikai újdonságával kompatibilis legyen. Ha két nappal az update megjelenése előtt dobnák ki a jókora modpakkot, akkor szinte garantált, hogy temérdek nem várt hiba ütné fel a fejét, így azonban lesz még idejük arra, hogy szinkronba hozzák a munkájukat a Bethesda hivatalos frissítésével.

Ez azonban egyben azt is jelenti, hogy a Fallout London megjelenését határozatlan ideig napolták el. Új dátumot nem tudtak kitűzni a készítők, hiszen egyelőre ők sem tudják, hogy mennyi extra munka vár rájuk, egy azonban biztos: tartalmi szempontból a Fallout London már megjelenésre kész, így már csak technikai szempontból kell rendbe rakni a hatalmas rajongói bővítményt.

3.
3.
Ganzer
Na erre is kiváncsi leszek. A sori után kedvet kaptam a Fallout 76-hoz. Csöves grafika de a hangulata frankó és a questek is. Kb 8 euró, annyit bőven megér.
2.
2.
crytek
Szegény magyarítoknak lehet majd megint hozzáigazítani...
1.
1.
Ooorky
Ki is kapcsoltam az automata frissítést, nehogy szétcsessze nekem az America Rising 2 mod-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...