Star Wars Outlaws - csak a szezonbérlet tulajdonosainak jár a Jabba-küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 15.
  • Hír
Link másolása
Ha szeretnéd végigjátszani a Jabba the Hutt-küldetést, akkor mindenképp a 110 dolláros prémium-kiadást kell megvásárolnod a Star Wars Outlawsból, ami bizonyára jó pár rajongó nemtetszését fogja kiváltani.

A Star Wars Outlaws premierjekor élesedik az a küldetés, amit csak a Season Pass birtokban kapják meg a játékosok. Mint ismert, a szezonbérlettel két további sztorimissziót kapunk a megjelenés után, valamint extra kozmetikai cuccokat, ám az első napon elérhető Jabba's Gambit küldetéshez mindenképp erre lesz szükség.

Amikor Kay a Canto Bight-rablás legénységét állítja össze, magától Jabbától, a Hutt-tól kap munkát - olvasható a küldetés leíráságban. Kiderül, hogy ND-5 már évek óta tartozik Jabbának, aki behajtani jött az adósságot.

A Season Pass-exkluzivitás miatt azok a játékosok, akik az első napon minden küldetést szeretnének elérni, nem fogják megkapni a sima 70 dolláros kiadással. Ehelyett meg kell venniük a 109 dolláros Gold Editiont, vagy a 129 dollárost Ultimate Editiont, mert csak ez a két verzió tartalmazza a szezonbérletet.

A Ubisoft döntése bizonyára számos kérdést felvet az első napi exkluzív küldetéssel kapcsolatban. Tény, hogy akik az amúgy sem olcsó 70 dolláros sztenderd kiadásra szavaznak, meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy nem minden tartalmat kapnak meg.

10.
10.
Kamukaze
#5: Tévedés, ezt most komolyan gondoltam! Tököm tele van az uborkával.
9.
9.
csoki0619
#8: Akik meg ez a két dolog miatt jöttek ide a kommentszekcióba, azoknak meg a te hozzászólásod ér annyit, mint neked ez a hír.

Olyan mintha bemennél egy bordélyba és elordítanád magad, h te a nyeles aspirint szereted.
8.
8.
Ooorky
Szerencsére csak két dolog nem érdekel a hír kapcsán: Star Wars játékok és Ubisoft játékok úgy általában.

Ezt megúsztam. Phew.
7.
7.
sasncore
#3: Valamivel összekvered, itt nincsenek fekete dákók, csak az álmaidban. No meg a csaj is csaj, nincs farkincája amin csünghetsz. Mondjuk ilyen áron, tök mindegy.
6.
6.
Chdz
Jó lesz majd egy hónapnyi előfizuval is, a teljes ár hatodáért kijátszani, azt megnyalhatják a kupakom hegyét..
5.
5.
crytek
#4: Tudom hogy nekem címezted.... de az uborka nagyon sokra megy majd az ingyenes "próbával" (nem próba lesz az hanem végigvitel....) igen valóban ettől nő majd a büdzsé... :)
4.
4.
Kamukaze
Egy forintot sem fizetek ezért az Uborkának, egy ilyen húzás után meg pláne nem. De persze azért majd kipróbálom :)
3.
3.
koffein
Kell a fenenek a political correct hulladek jatekuk.
2.
2.
delphijos
Azért az Ubisoft nem tudott kibújni a bőréből. Remélem pénzért lehet majd lovagolni is Jabba-n.
1.
1.
crytek
Ubinak egy fillért se game vásárlás kapcsán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...