Elérhető a Frostpunk 2 bétája

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 16.
  • Videó
Link másolása
Két megkötéssel is operál a fejlesztés alatt álló játék ezen verziója, cserébe kaptunk egy új előzetest, illetve a PC-s megjelenés vélhetőleg fix dátumát is közölték a készítők.

Ahogy arról már a múlt héten beszámoltunk, az 11 bit Studios a héten tartja a disztópiaszimulátor (vagy mások szerint Hitler-szimulátor) játékuk folytatásának bétatesztjét. Az esemény egy hétig érvényes, és kizárólag a Deluxe verzió előrendelői számára elérhető, nekik is csak akkor, ha PC-n vásárolták meg a játékot.

Szerencsére mindenki másnak is van oka az örömre, egyrészt, mert a készítők egy igen komoly játékmeneti bemutatót készítettek. Ha lehet hinni a fejlesztőknek, a Frostpunk 2 sokkal inkább lesz egy városmenedzselős, politikai ingovány, mint az első rész. Amíg ott a nettó túlélés volt a tét, addig itt már a városba tömörült különböző emberek működő társadalomba szervezése lesz a fő küldetés.

Másrészt, a PC-s verzió végre kapott egy megjelenési dátumot. A játék július 25-én jelenik meg nemcsak a Steamen, de elérhető lesz a PC Game Pass keretein belül is. Hogy konzolokra mikor jelenik meg, az egyelőre nem tisztázott, viszont PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető lesz majd, utóbbinál szintén a Game Passen keresztül.

1.
1.
almaspite
Ígéretesen fejlődött a játék. Az első rész túlságosan egyszerű volt 2-3 próbálkozás után és statikus. Ez a részben egyenlőre úgy néz ki, hogy több dolgot kell kontrollálnod és több dolog eltudd romlani a kezeid között.

Nem tudom mennyi tartalom lesz benne, de egyenlőre jól néz ki a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...