Launch traileren a No Rest for the Wicked

  • Írta: szlav
  • 2024. április 16.
  • Videó
Link másolása
Igaz, csak a korai verzió rajtol el ezen a héten, a Moon Studios azonban így is összedobott egy irtó hangulatos launch trailert a játékhoz. A sötét hangulatú aRPG nagykanállal merít a Souls-játékokból is.

Az Ori-játékok fejlesztőbrigádja alaposan letért a korábbi csapásról, hiszen ezúttal egy varázslatosan mesés metroidvania helyett egy kegyetlen és sötét hangulatú izometrikus aRPG-vel próbálkoznak meg. A No Rest for the Wicked azonban nem követi az olyan nagyok tempóját, mint a Diablo vagy a Path of Exile - ebben az erős narratívával ellátott kalandban megfontoltan kell majd cselekednünk, hiszen ahogy az már a lenti kedvcsinálón is látszik, a bossok nem bánnak majd velünk kesztyűs kézzel.

A Steam Early Access programjában elrajtoló korai verzió launch trailere egyébként remek ízelítőt ad a történetből, a játék világából és annak játékmenetéből is, vagyis mindenképp érdemes ránézni a bő másfél perces összeállításra.

A No Rest for the Wicked korai verziója április 18-án debütál Steamen.

5.
5.
silkgoat
#2: Tisztelet neked, hoigy egyaltalan kepes voltal a baromsagai egyiket vegigolvasni. :D
Az meg hogy ilyen higgadt maradtal tenyleg heroszi magassagokba emel, ahogy azt elottenm is irtak.
(amugy szerintem ez a srac valojaban egy kurva szarul megirt chatgpt klon, amit begombazott juniorok fejlesztik irtak nulla hozzaertessel. Nem letezik hogy van ilyen valodi ember ilyen aggyal es meg kepes lelegezni is anelkul hogy folyamatosan azt mondogatna: kilegzes-belegzes-kilegzes....mozgo szajjal :D)
4.
4.
csoki0619
#3: Meglepően higgadtan válaszoltál, gratula. Mikor a Mónika show és Pákó szerelemgyereke magyaráz éles elméjűségről.
3.
3.
Shao Kahn
#2: Bocsánat, akkor megpróbálok másképp fogalmazni. Nagyon vártam ezt a játékot, mert azt hittem Diablo szerű lesz. Álmomban sem hittem volna, hogy izometrikus nézetű játék is lehet soulslike. Most látok először ilyet. És nekem már az a szó, hogy soulslike, is elveheti a kedvemet egy játéktól.
2.
2.
Kieztemóni?
Shao Kahn :)

Csak így, Diabló? Hosszú ó-val? Nálatok falun ezt így mondják? Diablóóóó? Vicces.

Nem a perspektíva miatt lesz valami soulslike, hanem a játékmenettől. Ez nem PoE, vagy Diablo, ez még véletlenül sem hack ‘n’ slash. Ebben a játékban nem fogsz 3 ütéssel 20 embert egyszerre szétkapni. Itt bizony minden egyes ellenféllel meg fogsz küzdeni. Többek között ettől lesz ez a játék soulslike.

“ Megnéztem a trailer-t, és nekem ez egyszerűen Diabló vagy Path of exile másolatnak tűnik.”

Te tipikusan az a fajta ember vagy, aki szerint minden harmadik személyű open world játék GTA “másolat”. Gratulálok, éles megfigyelő vagy.
1.
1.
Shao Kahn
Én ezt nem értem. Rühellem a soulslike játékokat, de mióta nevezhető Soulslike-nak egy izometrikus nézetű játék? Megnéztem a trailer-t, és nekem ez egyszerűen Diabló vagy Path of exile másolatnak tűnik. Ezért várom. Tudom mit beszélek, mert játszottam anno Diablóval és Path of Exile-el is, tudom milyenek. És jól ismerek pár Soulslike címet is. Ez a játék NEM lehet soulslike, nem hiszem el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...