A hónap végéig kipróbálható az Assassin’s Creed: Mirage

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ha még nem tartozol bele abba az ötmillió játékosba, akik megvették az Assassin’s Creed: Mirage-t, de szeretnéd kipróbálni, április 30-ig az összes platformon megteheted. Ha utána beruházol rá, az előrehaladásod is megmarad.

A 2023 októberében megjelent Assassin’s Creed: Mirage sokunk örömére visszatért a széria gyökereihez, azaz ismét a lopakodáson és a parkouron volt a hangsúly, semmint az állandó lootoláson. Basim Bagdadban játszódó kalandját egészen április 30-ig ingyen kipróbálhatjuk PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Egyedüli megkötés, hogy mindössze kétórányi játékidőt biztosít a próbaváltozat, így a sztori elejébe kóstolhatunk bele, valamint bejárhatjuk Bagdad 9. századi verzióját. Ahogy arról már beszámoltunk, nemrégiben számos új funkcióval bővült a játék, köztük a New Game Plus-szal és a Permadeath móddal.

4.
4.
Anti crytek
Kipróbáltam az ingyenes két órában a játékot, de nem tetszett. De! A lelkiismeretem ismét megszólalt, úgy éreztem, hogy megloptam a fejlesztőket, így gyorsan be is húztam egy ultimate editiont.
3.
3.
Earl
2#
Ne is. Még véletlenül se.
Sőt,azt is verd ki a fejedből, hogy nem is fogsz…
Jézusom…
2.
2.
crytek
"Ha még nem tartozol bele abba" És bizony nem is fogok...

1.
1.
csongor1996
Egyébként igazán lehetne minden játékból, állandó jelleggel ilyen pár órás demo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...