Íme, a Nintendo Indie World prezentációjának összes bejelentése

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem unatkoztak az indie címek kedvelői a Nintendo ma délutáni műsorában, hiszen 17 kisebb-nagyobb játékot jelentettek be. A legfontosabbak közé tartozik a Steamworld Heist II, az Europa és a Lorelei and the Laser Eyes.

Hímzős puzzle játék Switchen? Miazhogy! Visszatér az Atari egyik klasszisa a platformon, de sok más látnivalót is tartalmazott a 20 perces Nintendo Indie World Showcase, mi pedig összeszedtük nektek az összes bejelentést.

Little Kitty, Big City

Egy kíváncsi cica szerepét öltjük magunkra ebben a kalandban, a célunk az, hogy hazataláljunk egy hatalmas városban. A Double Dagger Studio alkotása május 9-én landol Switchen.

Yars Rising

A Wayforward legújabb játéka az Atari egyik legsikeresebb klasszikusán, a Yars' Revenge-en alapul, azaz itt is egy oldalnézetes akciójátékot kapunk, és ismerve a stúdiót, a felújítások igazi nagyágyúiról van szó. Megjelenés 2024 végén, PC, Xboxon és PlayStationön is!

Refind Self: The Personality Test Game

2024 nyarán kapjunk meg ezt a felfedezésre épülő kalandjátékot, amelyben egy androidot irányunk, aki egy elhunyt orvos teremtménye. Egyfajta sci-fi Frankenstein-sztorit kapunk, melyben nincsenek jó vagy rossz döntések, de kétségkívül elárulják azt, hogy ki vagy.

Sticky Business

Egy hangulatos üzleti szimulációról van szó, amelyben egy matricabolt üzemeltetése lesz a hálás feladatunk. Ügyfeleink pedig eléggé változatos kívánságokkal állnak elő, de szerencsére több mint 400 dizájnelem közül választhatunk - beleértve a különféle effektfóliákat is. A Spellgarden Games játéka ma shadow droppolt Switchen.

Antonblast

A november 12-én érkező játékban maga az ördög lopta el a nagyra becsült szellemgyűjteményedet, de te csak azért is visszaszerzed az összeset! A dinamikus akció-platformerben kézzel rajzolt pixelart elevenedik meg.

Valley Peaks

Egy belső nézetes sziklamászó platformerről van szó, amely egy pasztell színvilággal operáló hegységben játszódik. Elsőnek fel kell fedeznünk a környezetünket, majd megpróbálhatjuk leküzdeni a lehetetlennek tűnő kihívásokat. A Tub Cub fejlesztése még idén megjelenik.

Lorelei and the Laser Eyes

Ebben a nemlineáris puzzle játékban egy hölgyet irányítunk, aki egy régi szállodába látogat valahol Közép-Európában, ahol egyre több szürreális, rémálomszerű illúziókba keveredik.

Europa

A Jupiter holdján játszódó akció-kalandjátékban egy Zee nevű androidot irányítunk, aki egy bukott civilizáció rejtélye után kutat. A Helder Pinto Zelda-klónja még 2024 folyamán Switch-változatot kap.

Teenage Mutant Ninja: Splintered Fate

A négyes fogat ezúttal a Foot klánnal néz szembe a legújabb játékukban, ami egy roguelike lesz. A teknőcök célja az, hogy a valóságot elferdítő portálokon keresztül utazva megmentsék elrabolt gazdájukat. A véletlenszerű power-upok egészen változatos játékmenetet eredményeznek. Megjelenés 2024 júliusában.

Cat Quest III

Az aranyos akció-RPG-ben ezúttal Purribeanba hajózunk, hogy megkeressük a Sarkcsillagot -egy rég elveszett mítikus kincset. De vigyázz! A tengerek nyüzsögnek a Pi-patkányoktól, akik csak rád vadásznak. A játék minden létező platformra augusztus 8-án érkezik.

Stich

Különböző nehézségű és méretű rejtvények várnak rád a világ talán első hímzőjátékában, amely pihentető és megnyugtató élményt kínál praktikus tanácsokkal és a különféle kisegítő beállításokkal. Talán a valóságban is elkészítheted a többféle hímzésmintát. A Stich már ma elérhető.

Bzzzt

Gyors tempójuk platformjátékról van szó retro-futurisztikus hangulattal, ennél többet nem is érdemes tudni a 2024 nyarán érkező játékról.

Schim

A július 18-án érkező 3D-s platformer a fény és az árnyékok elemeit keveri közvetlenül a játékmenetbe. Ötletesen hangzik és végre egyedi ötletről van szó, amely kiválóan működik Switchen.

Animal Well

Egymással összefüggő labirintusokat fedezhetünk fel ebben az akció-kalandjátékban, ahol számos titok vár arra, hogy feltárjuk. Az anyag május 9-én jelenik meg.

Duck Detective: The Secret Salami

Narratívára kihegyezett kalandjátékról van szó, amelyben bizonyítékok és egyéb nyomok után kutatunk kacsa főhősünkkel, és a rejtélyek minden egyes darabját nekünk kell összerakni. A Happy Broccoli Games alkotása május 23-án érkezik kizárólag Switchre és Steamre.

Another Crab's Treasure

Remeterákként játszhatunk, melyben az a cél, hogy a szeretett kagylónkat kell visszaszereznünk egy epikus kincsvadászat során. De vigyázz! Az óceán rendkívül szennyezett! Megjelenés április 25-én.

Steamworld Heist II

Végre folytatódik a kritikusok által elismert Steamworld Heist, amely ezúttal a nyílt tengerre szólítja a játékosok. De valami nincs rendben a hullámok alatt, a vizek maró hatásúvá váltak és egy csapára felemésztik a robotlakók fémtesteit. Kapitányként egy rongyos legénységnek parancsolunk, körökre osztott lövöldözések várnak ránk a hosszú út során. A Thunderful augusztus 8-án hozza el a Steamworld Heist II-t az összes platformra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...