Animációs sorozatként támad fel a Golden Axe

  • Írta: szlav
  • 2024. április 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sega Mega Drive aranykorának egyik legnagyobb címe, a Golden Axe saját animációs sorozatot kap! A szériáért ráadásul a kiváló Star Trek: Lower Decks készítője, Mike McMahan felel.

Sajnos a Star Trek: Lower Decks ötödik évadja lesz az utolsó, a széria atyja, Mike McMahan azonban máris nekilátott a következő animációs sorozat előmunkálatainak. A Variety jelentése szerint a Comedy Central adott zöld utat annak, hogy rajzfilmsorozat készüljön a Sega legendás, 1989-es beat 'em upjából, a Golden Axe-ból. McMahan Joe Chandler showrunnerrel karöltve egyengeti majd producerként a szériát, melynek első epizódját közösen írják. Az animációért a Titmouse stúdiója felel, a premierdátum pedig egyelőre nem ismert.

Már egy rövid szinopszist is kaptunk, melyből megtudhattuk, hogy a történet Ax Battler, Tyris Flare és Gilius Thunderhead kalandjait követi majd. A trió korábban már megküzdött a gonosz óriással, Death Adderrel, és Yuriát is sikerült megmenteniük, a nemezisük azonban váratlanul visszatért a halálból. A csapathoz egy új kalandor, Hampton Squib is csatlakozik majd, aki közel sincs felkészülve a kalandokra a legendás harcosok mellett. A rövid felvezetés mellett némi karakterleírást is kaptunk, illetve megtudhattuk azt is, hogy mely szinkronszínészek adják majd a Golden Axe hőseinek a hangját.

Íme tehát, a főbb karakterek rövid leírása, illetve az őket megszólaltató színészek:

Ax Battler (Liam McIntyre) - Egy barbár harcos, akinek a zordon külseje mögött egy becsületes és emberi lélek lakozik. Igaz, hogy az ereje nagyobb, mint az esze, te a szíve még az erejénél is hatalmasabb.

Tyris Flare (Lisa Gilroy) - A csapat nagyhatalmú csatamágusa. Halálos minden csatában, de az esze a legerősebb fegyvere.

Gilius Thunderhead (Matthew Rhys) - A morcos törpe nem a higiéniájáról ismert, ráadásul állandóan, mindenkivel gorombáskodik.

Hampton Squib (Danny Pudi) - Naiv, tapasztalatlan, de nagy a lelkesedése! Hampton egész életében arról álmodott, hogy kalandor legyen belőle, s reméli, hogy a pozitív hozzáállása sikerre vezeti majd... hiszen semmi máshoz nem ért igazán.

Chronos "Evil" Lait (Carl Tart) - A Golden Axe III-ból ismert humanoid párduc is színre lép majd! Kínos beszólások és szociális életképtelenség jellemzi a karaktert.

1.
1.
hedzsooo
Nem veletlen az idozites, uj jatek is erkezik iden, v. jovore belole, ha hirtelen jol remlik a THQ Nordic gondozasaban majd.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...