Dinamikus irányítási rendszerrel érkezik az EA Sports F1 24

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre hivatalosan is bemutatkozott az EA közelgő Forma 1-es játéka, ami az előző évekhez képest kicsivel korábban, már május végén a boltokba kerül. Az EA Sports F1 24 fő újítása a dinamikus kezelési rendszer, amely sokkal valósághűbb érzést kelt.

Az EA Sports szerint a Dynamic Handling nevet viselő új funkció egy újabb lépés a realisztikus élmény felé, akár kormánnyal, akár kontrollerrel játszunk. Az új kezelési rendszert a jelenlegi világbajnokkal, Max Verstappennel szorosan együttműködve rakta össze a Codemasters csapata.

A vadonatúj felfüggesztési kinematika, a továbbfejlesztett abroncsmodell, a fejlettebb aerodinamikai szimuláció, valamint az új motor- és autóbeállítási lehetőségek fokozzák a vezetési élményt az EA Sports F1 24-ben.

Visszajelzést kapuk a kanyarokban, minden kihat mindenre, a féknyomás, a pálya hőmérséklete és a változó körülmények is. A meglévő pályák is továbbfejlesztésre kerültek, az EA Silverstone-t emelte ki, ami még autentikusabb küllemet kapott. A karriermód is megújul az idei részben, a játékosok egy feltörekvő F2-es pilótával vagy egy legendás ikonnal is nekivághatnak a sztorinak, de választhatunk egyéni karaktert is.

A fejlesztők nagy szavakkal dobálóznak, szerintük az idei részben lesz a legtöbb innováció 2016 óta. A játékból lesz Standard és csak digitálisan elérhető Champions kiadás - utóbbihoz egyedi csapatfestések járnak, valamint James Huntot és Juan Pablo Montoya is bekerül az ikonok közé. Nem beszélve a 18 ezer Pitcoinról, valamint három nappal korábban kezdhetünk el játszani a versenyjátékkal.

Az EA Sports F1 24  május 31-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
Falcon
Jah persze ez egy ps4 játék
Elő vehetnék már a ps5 fejlesztői csomagokat
2.
2.
Doomsayer
#1: Szerintem egy EA játék csak akkor lenne jó, ha nem csak a konzolt dobnák el, hanem a PC-t is. De szerintem még úgy is javíthatatlan állapotban jönne ki.
1.
1.
Duka Zoltán
Csak dobnák már el azt a szar konzolokat istenem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...