Hivatalosan is bemutatkozott a Kingdom Come: Deliverance II

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hat éve dolgozik minden idők leghitelesebb középkori szerepjátékának folytatásán a cseh fejlesztő, és a munka lassan beérik. Ismét Henry-t irányítjuk a Kingdom Come: Deliverance II-ben, aki egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat cselekszik.

Több mint 200 ember dolgozik a Warhorse Studios csapatánál a Kingdom Come: Deliverance II-n, amely minden tekintetben még nagyobb és okosabb lesz elődjénél. Főhősünket, a kovácsfiúból feltörekvő harcossá érett Henry-t ezúttal is a bosszú vezérli a történet során, hiszen még mindig a magyar királyra, Luxemburgi Zsigmondra feni a fogát.

Noha tetteink alakítják Henry sorsát, szabadon testreszabhatjuk megjelenését és képességeit, számos mesterséget sajátíthatunk el Európa e nyüzsgő régiójában, azaz a Cseh Királyság szívében. Két nagy régiót járhatunk be keresztül-kasul: Trosky kastélya mellett Kuttenberget és a körülötte lévő földeket fedezhetjük fel, ami nagyjából a kétszerese az előző játék méretének. Beszélgethetünk a parasztokkal, nemesekkel, meglátogathatjuk a vidéki kocsmákat és fürdőházakat is. Hírnevünk kényes dolog, ha nem éppen jó keresztény módjára viselkedünk az utcákon, akkor a polgárok megvetésével is számolnunk kell.

A fejlesztők rágyúrtak a filmszerű vonalra is, több mint öt órányi átvezető jelenetre számíthatunk, elcsavarhatjuk a gyengébbik nem képviselőinek fejét, és persze harcolhatunk is. Még tovább fejlődött az amúgy is összetett belső nézetű harc, igazán zsigeri összecsapásokra számíthatunk, gyalog, lovon vagy lopakodva is. A kardok és buzogányok mellett, az íjak sem hiányozhatnak, sőt számszeríjakat és kezdetleges puskákat is kézbe vehetünk. A látványért a CryEngine legújabb verziója felel.

A Kingdom Come: Deliverance II még 2024 folyamán napvilágot lát PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Képek:

7.
7.
Extol
Nem mondanám hogy hétköznapi az az ember aki egymaga tömegeket mészárol le
6.
6.
Aborg
https://youtu.be/Hi6RK7PCUlM
Ahogy elindult a video, azonnal ez ugrott be: Ryan kozlovag megmentese :)
5.
5.
Gariss
Dícsértessék a Jézus Krisztus
4.
4.
hedzsooo
Johet! Durvajo kis ev lesz ez is a sztorival megspekelt Action-RPG rajongoknak! :)))
3.
3.
Scat
"elcsavarhatjuk a gyengébbik nem képviselőinek szívét"

Ez olyasmi, mint a nem egned a huszonegyből. Vagy a fejét csavarja el, vagy elrabolja a szívét.
2.
2.
Ooorky
Elcsöppentem.
De először az első részt kellene befejezni :D
1.
1.
HMoody
Ez a reveal zseniális volt. Ér egy pre-ordert az első után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...