Új képeken a The Wolf Among Us 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 19.
  • Képek
Link másolása
A Telltale Games négy új képpel igyekszik kárpótolni minket azért, hogy a játék megjelenése nemcsak csúszott, de továbbra sem tudják megmondani, hogy mikor is érkezik majd.

A Telltale Games története során rengeteg interaktív történetet adott az egyes franchise-ok rajongóinak, viszont az egyik legkedveltebb, és talán legidőtállóbb alkotásuk a The Wolf Among Us volt, ami egy népszerű IP helyett a klasszikus Grimm-mesék hőseit vette alapul, és bár markánsan átformálva, mégis felismerhető formában találkozhattunk velük.

A stúdió feltámasztását követően 2019-ben bejelentették, hogy érkezik a folytatás, és bár a Telltale-t érintő elbocsájtások ellenére is gőzerővel folytatódtak a munkálatok, a játék nem készült el 2023-ban. Most újabb életjelet adott magáról a játék, négy friss képet is kaptunk a stilizált látványvilágú The Wolf Among Us 2-ből. 

A készítők ezzel igyekeznek egyszerre frissítést adni a fejlesztés alakulásáról, és egyben kiengesztelni a rajongókat azért, mert továbbra sem tudnak megjelenési dátummal szolgálni. A várható célplatformok között ugyan az előző és a jelen generációs konzolok és a PC is szerepel (valószínűleg), viszont egyelőre nagyon nehéz megmondani a látottak alapján, hogy mennyire halad jól a fejlesztés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...