Folytatást kap a Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 19.
  • Hír
Link másolása
A játék még meg sem jelent, de már borítékolt a folytatás. Sajnos az eredeti alkotó már nincs közöttünk, viszont a stúdió igyekszik hű folytatást készíteni, ezzel is adózva az alkotó örökségének.

A JRPG-rajongók számára Yoshitaka Murayama neve egyet jelentett a műfajjal, hisz a nevéhez fűződő Suikoden-sorozat volt a Konami válasza a Square Enix Final Fantasy-jére, és a 1995-ös első rész a PlayStation 1 egyik igen népszerű RPG-je lett. Az általa alapított Rabbit & Bear Studios első játéka, az Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes jövő héten jelenik majd meg Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Sajnos az alkotó már nem élhette meg ezt, február 6-án, hosszas betegséget követően elhunyt. A stúdió fejlesztői pedig úgy vélik, hogy a legméltóbb megemlékezés az, hogy ha nem hagyják magára az alapítójuk hagyatékát. Ennek részeként már biztos, hogy az Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes folytatást kap.

Murayama a játék előzményeként szolgáló Eiyuden Chronicles: Rising munkálatait is felügyelte, viszont a hangsúly mindig is a Hundred Heroes-on volt, és ez egyértelműen annak is betudható, hogy a játék a Suikoden szellemi örökösének készült.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...