Bejelentették az ötödik, egyben utolsó The Witcher évadot

  • Írta: osan
  • 2024. április 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix bejelentette, hogy az ötödik évaddal lezárul a Vaják sorozata, és igen, marad Liam Hemsworth Henry Cavill szerepére. Az is kiderült, hogy az utolsó két évad majdhogynem szimultán készül, és hogy mely Sapkowski regényeket fogja feldolgozni.

A Tudumon – a Netflix oldalán, mely sorozat-, illetve filmhírekkel foglalkozik – jelentették be a The Witcher ötödik, egyben utolsó évadját, illetve azt is, hogy elkezdődtek a negyedik évad munkálatai Angliában. A negyedik és ötödik évadot „back-to-back” fogják forgatni, így egészen hamar számíthatunk majd a záróévadra is.

Kiderült, hogy Sapkowski 3 regényét fogja feldolgozni az utolsó két évad, mégpedig a Baptism of Fire-t, a The Tower of the Shallowt és a Lady of the Lake-et, és igen, mint az már régebben is kiderült, Liam Hemsworth marad Cavill helyén, miután Cavill bejelentette 2022-ben, hogy otthagyja a produkciót.

Az még nem derült ki viszont, hogy mikor lehet számítani a negyedik évad premierjére, de azt tudjuk, hogy Laurence Fishburne is fel fog tűnni benne.

1.
1.
hedzsooo
Mar a keszitok is sejthetik h bukta lesz a 4. evad, persze h a vergodest le kell mar majd zarniuk vhogyan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...