Az Embracer vezérigazgatója is elismeri, hogy hibázott

  • Írta: osan
  • 2024. április 24.
  • Biznisz
Link másolása
Az utóbbi időkben a videojátékiparban legtöbbet az elbocsájtási hullámról lehetett hallani, azon belül pedig az Embracer csoportosulásról. Most a holdingcég vezérigazgatója, Lars Wingefors is megszólalt az ügyben.

A Games Industry.biz-nek adott interjújában elmondta Lars Wingefors, hogy megérdemli a kritikát, de hozzátette, hogy van még munka előttük, és a szemei előtt mindig is a cél fog lebegni, hogy maximalizálja a részvényárfolyamokat bármilyen szituációban.

Fájdalmas időszak volt...” – mondta Wingefors. Hisz benne, hogy amit csinálnak, illetve csináltak az egy jobb cél érdekében történt. Hisz a közöspiacban, és ha azt jól használják ki, akkor egy remek hely tud lenni, hogy pénzügyileg támogasd az üzletedet és mind befektetőket, mind hiteleket nyerj.

Muszáj, hogy jól csináld. Ha jól csinálod, akkor egy fantasztikus platformról, lehetőségről van szó, ami engedi, hogy gyarapodj és tényleg legyen egy kompetitív éle a helyzetnek...” Csak idáig az Embracer csoportosulás 29 projektet kukázott és majd’ 1400 alkalmazottól vált meg.

Wingefors tudja, hogy neki „kell elvinnie a balhét” és azt is, hogy most szerénynek, alázatosnak kell lennie. „Biztos vagyok abban, hogy megérdemlem a kritikát, de nem gondolom, hogy a csapatom vagy a vállalatok is megérdemelnék... Hinnem kell abban a küldetésben, melyet kitűztünk magunk elé és amely még mindig érvényes. Ezt azzal tudjuk elérni, ha az új struktúrát alkalmazzuk...” – mondta. Egyébként az Embracer csoport átszervezése már lezárult március végén azzal, hogy 3 divízióra osztották fel a cégcsoportot.

3.
3.
csoki0619
#1: Kb. mint te a játékokkal, millió game-ed van, mégsem elég.
2.
2.
sasncore
#1: Minden elkölthető, kíváncsi lennék ha a mi bérünkből kellene kijönniük (ingatlan nélkül) albiban.
1.
1.
crytek
Nagyobb cél érdekében = Több maradjuk a zsebetekben (vezetők zsebében)

Sajnos mindenhol ez megy. Kíváncsi lennék arra az érzésre hogy amikor van már elkölthetetlen pénzem ,de mégis többet akarok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...