Rövid időre visszatér a PUBG eredeti pályája

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Nosztalgiára felkészülni! Májusban két hétre érkezik az Erangel Classic. A pálya jelenlegi verziója helyett az eredeti grafikával és több old school mechanikával lesz elérhető rövid ideig.

Május 14-én a 29.2-es frissítés részeként érkezik az Erangel Classic, ami a pálya jelenlegi verzióját fogja leváltani két hétre – számolt be az IGN. A fejlesztők célja, hogy nosztalgiát ébresszenek a játékosokban, ezért az eredeti grafikával és számos eredeti mechanikával érkezik majd az “újítás”.

A Krafton közleménye szerint megmaradnak bizonyos elemek a jelenlegi játékmenetből, azonban visszatérnek például majd a padokra helyezett fegyverek, illetve számos fegyver visszakapja az eredeti visszarúgását. Újra benne lesz a Tommy Gun is a segélycsomagban, mint a régi szép időkben. Az Erangel Classic május 14. és 28. között lesz elérhető PC-n, konzolon pedig május 23. és június 6. között. Erre az időre a pálya jelenlegi verzióját fogja helyettesíteni.

A PUBG 2017-ben jelent meg teljes formában, és nagyon hamar komoly népszerűségre tett szert. Hamar az egyik legmeghatározóbb battle royale lett és a SteamDB statisztikái szerint hat éve tartja az egyidejű játékosszám rekordját. A több, mint 3 millió online játékost azóta sem közelítette meg egyetlen játék sem.

Bár jelenleg “csak” mintegy bő félmillió aktív játékosa van a Krafton továbbra is aktívan foglalkozik a játék fejlesztésével, március elején közzé is tették az idei roadmapet.

1.
1.
huster14
Miért csak két hét, kérdem én. A változás nem mindig profitáló, nem hiszem el hogy nincs kapacitásuk egy szavazást indítani hogy maradjon-e állandó egy-egy map, vagy ne. De biztos velem van a baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...