Májusban jelenik meg a Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az 1981-es játék remake-je szeptember óta elérhető korai hozzáférésben, egy hónap múlva pedig immár a teljes verzió is elérhető lesz PC-re és konzolokra is. Nosztalgiázni vágyók, figyelem!

A retró sosem megy ki a divatból, és régen minden jobb volt. Ez a két alapbölcsesség úgy látszik, hogy egyáltalán nem vesztett az érvényességéből, és kimondatlanul is ezeket érezni az olyan projektet mögött is, mint az Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord. Az 1981-es eredeti játék remake-je ugyanis gyakorlatilag minden, amit az eredeti játék nyújtott, viszont immár modern köntösben.

A klasszikus dungeon crawler mechanikák és a mellé társuló 3D-s modellek ugyan nem a legszebbek, viszont ezek a játékok sosem a látványról szóltak, hanem a harcról és a felfedezésről, ezeken a területeken pedig az értékelések alapján kiváló munkát végzett a Digital Eclipse csapata.

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord jelenleg csak PC-n elérhető, korai hozzáférésben, viszont május 23-án érkezik az 1.0-ás frissítés, és vele együtt a PlayStation 4, a PlayStation 5, az Xbox One, az Xbox Series X/S és a Nintendo Switch verziók is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...