Újabb részletek szivároghattak ki a Switch utódjáról

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott pár újabb részlet a Switch utódjával kapcsolatban, ám mint mindig, ezeket az infókat érdemes fenntartásokkal kezelnünk. A szóbeszéd szerint a következő generációs Nintendo eszköz mágneses Joy-Con kontrollerekkel érkezhet.

A spanyol Vandal írta meg, hogy a Switch 2 (a név továbbra sem fix) kontrollerek mágnescsíkokkal csatlakoznának majd a konzolhoz. Ennek nyomán a jelenlegi Joy-Conok valószínűleg nem lesznek használhatók az új konzollal, de a Switch Pro kontrollerek kompatibilisek lehetnek a Switch 2-vel is.

A Vandal állítása szerint hardvergyártó cégektől szerezte az információt, akiknek már volt lehetősége kézbe venni is a Switch 2-t. A portál egyébként korábban pontosan előre jelezte a jelenlegi Switch OLED képernyővel rendelkező kiadását is, akkor is gyártóktól szereztek információkat a hivatalos bejelentés előtt.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy hamarosan érkezhet a Switch utódja, amiről először egy PR-eseményen hangzottak el információk, majd nem sokkal később egy felmérésben kiderült, hogy több stúdió már a jövőbeli platformra fejleszt. Februárban aztán – szintén pletykák nyomán – arról írtunk, hogy a megjelenés 2025 első negyedévében várható, azonban most a Vandal és korábban számos más portál is arról számolt be, hogy idén júniusban jön majd a hivatalos leleplezés.

A mágneses csatlakozású Joy-Conok mellett egyelőre még azt véljük tudni, hogy az eszköz 8 hüvelykes, de a költségcsökkentés miatt várhatóan csak LCD kijelzővel lesz majd szerelve.

5.
5.
Doomsayer
#4: Így viszont nem tudom, hogy mi lesz a vállalattal.
4.
4.
crytek
#3: Csak hát lassan 2025 -van a ps4 pro meg akkor lesz egy 9 éves koncepció.. No nem mintha engem zavarna sose lesz switchen még ha 4090 erő is lakozna benne akkor sem. 2 db játékért nem veszek gépet
3.
3.
Doomsayer
#2: Hát igazából nem hiszem, hogy bárki is nagy erőt várt volna tőle, de az a 4.5 teraflops majdnem háromszor annyi erő, mint egy Steam Deck, de az 1.8 PS4, 1.3 Xbox one és a 4.2 PS4 Pro-nál is erősebb. Igazából a 4 tflops Series S-nél is több, bár annál azzal a CPU-val bizonyára nem lesz erősebb.

Lényegéban, ha a N úgy folytatja a játékokkal mint eddig, akkor elég kéne, hogy legyen az a gép, aki pedig nagy erőt akar annak meg úgyis csak a PC marad.
2.
2.
crytek
Csak a szokásos... erőt most se nagyon kell majd várni tőle..(már ha bárki is várt valami ilyet)

Nintendo Switch 2 Late Launch Is Leaving People At NVIDIA Confused; Node Shrink Could Boost Performance to 4.5 Teraflops
1.
1.
Doomsayer
Egy napja várok, hogy ki legyen javítva a cikk címében lévő ordas helyesírási hiba, ami ott világít a főoldalon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...