Nagyot frissült a Counter-Strike 2

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Valve számos életminőség-javítást élesített a kompetitív lövölde legújabb frissítésében. Többek között már bal kézzel is célozhatunk, megjelent az eldobott fegyvereket listázó panel a körök elején, és átdolgoztak pár térképet is.

Azt már a tesztünkben is megfogalmaztuk, hogy bizony ráfér nem kevés javítás a Counter-Strike 2-re, hogy méltó utódja legyen az elődjének, a Global Offensive-nek. A Valve mentsége mellett szóljon, hogy folyamatosan dolgozik a frissítéseken. A legújabb patch végre buffolta a Zeust, ugyanakkor nerfelte az XM1014 kill rewardját.

A néhány fontos változás közé tartozik az a képesség, hogy immáron célzás közben is válthatunk a bal és a jobb kéz között. Ezt már a körök elején is beállíthatjuk, de a H-gomb lenyomásával ideiglenesen válthatunk is köztük.

A vásárlási menü is kapott néhány érdekes átalakítást, megjelent az Eldobott fegyverek-panel, amin a csapattagjaink által eldobott fegyverek láthatóak a vásárlási zónán belül. A képernyő jobb felső sarkában a következő körben garantált minimális készpénz összege látható lesz, így ennek megfelelően tervezhetjük meg a vásárlásunkat.

Az Active Duty térképforgóban megjelent a Dust 2, ugyanakkor az Overpasst eltávolították, illetve számos pályán, például az Infernón is változás történt. További részletekért csekkoljátok le a változások teljes listáját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...